Σαμαράς: Σκοπεύετε να μετατρέψετε την εξεταστική σε προανακριτική επιτροπή – ΒΙΝΤΕΟ

«Κύριε Τσίπρα, πριν από λίγο ομολογήσατε ότι σκοπεύετε ουσιαστικά να μετατρέψετε την εξεταστική επιτροπή σε προανακριτική επιτροπή. Τολμάτε να λέτε ότι εγώ απειλώ. Εσείς προκαλείτε άμεσα», δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς, αμέσως μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού στη Βουλή για την εξεταστική επιτροπή για τα μνημόνια.

Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς, αναφερόμενος σε ερώτημα που του έκαναν οι Ευρωπαίοι εταίροι για το αν θα στηρίξει την κυβέρνηση Τσίπρα, για την συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, απάντησε: «αν αυτή η συμφωνία βοηθάει να παραμείνει η χώρα στο ευρώ, αν βοηθάει τη χρηματοδότηση της χώρας, τότε ναι θα τη στηρίξω».

Τέλος, ο Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή τη συζήτηση που έγινε το Σαββατοκύριακο για το Δημόσιο Χρέος, στην οποία απουσίαζαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης ρώτησε τον Πρωθυπουργό. «Σας έχει υποκαταστήσει η κυρία Κωνσταντοπούλου στα καθήκοντα σας κύριε Τσίπρα; Έχετε νομιμοποίηση; Από ποιον την έχετε; Η βουλή πάντως δεν σας την έχει δώσει. Αλήθεια, πως αισθανθήκατε σαν Πρωθυπουργός, όταν είδατε ότι έλειπαν τα υπόλοιπα κόμματα από την συζήτηση;»

 

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε επίσης:

Σαμαράς: Όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου, μπορεί να βρεθεί ο ίδιος μέσα – ΒΙΝΤΕΟ

Τσίπρας προς Κωνσταντοπούλου: Κυρία Πρόεδρε την προστασία σας… – BINTEO

Τσίπρας: Στην Ελλάδα τα πραξικοπήματα τελείωσαν μαζί με το παλάτι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ