Ο Βενιζέλος στην κυβέρνηση: Σταματήστε το πηγαινέλα…

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατηγορώντας την ότι επιδεινώνει όλα τα μεγέθη της οικονομίας της χώρας και, αφού το κάνει αυτό, μετά κατηγορεί την προηγούμενη κυβέρνηση, την οποία, όπως είπε, υπονόμευε τους προηγούμενους μήνες ως αντιπολίτευση.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέφερε, ότι «η κυβέρνηση, συνεχίζοντας τις προεκλογικές δημαγωγίες, με στρατηγική ασάφεια επιδεινώνει τα μεγέθη της οικονομίας, τα δημοσιονομικά, τα μακροοικονομικά, τα αναπτυξιακά».

«Και αφού το κάνει αυτό», συνέχισε, «μετά κατηγορεί την προηγούμενη κυβέρνηση, την οποία υπονόμευσε τους προηγούμενους μήνες με τη στάση που είχε ως αντιπολίτευση και ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ».

Ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε πως «το θέμα δεν είναι να λειτουργεί η κυβέρνηση ως μόνιμη αντιπολίτευση», αλλά, ότι «το θέμα είναι να αναλάβει τις ευθύνες της χώρας και να δώσει μια προοπτική, να σταματήσει το “πηγαινέλα”, να σταματήσει το “σύρσιμο” της χώρας, να αποκτήσει η χώρα προοπτική και δυναμική».

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Αιχμάλωτη των προεκλογικών δημαγωγιών της η κυβέρνηση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ