Κεφαλογιάννη: Έχουμε μπροστά μας δύο δρόμους

Η υποψήφια βουλευτής στην Α’ Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία, Όλγα Κεφαλογιάννη, μίλησε στον Real Fm 97, 8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, κάνοντας λόγο για δύο συγκεκριμένους δρόμους.

«Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ συγκεκριμένους δρόμους: Ο ένας, το ένα σενάριο ήταν αυτό πάνω στο οποίο εργαζόταν και διαπραγματευόταν η κυβέρνηση, να κλείσουμε την αξιολόγηση να εισπράξουμε τα 7,7 δισ., να προχωρήσουμε την έξοδο στις αγορές με την ενίσχυση του προγράμματος της ποσοτικής χαλάρωσης και να βελτιώσουμε έτσι εντυπωσιακά τις συνθήκες ρευστότητας», ανέφερε η κ. Κεφαλογιάννη και συνέχισε:

«Από την άλλη, αν δεν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και έχω ακούσει πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να λένε ότι δεν τους ενδιαφέρει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, η χώρα στερείται τα 7,7 δισ. του τέλους του προγράμματος, στερείται τη δυνατότητα να είναι στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης και άρα απομονώνεται».

«Έχουμε μπροστά μας πολύ συγκεκριμένους, δύο δρόμους που μπορούμε να επιλέξουμε, οι πολίτες με τη ψήφο τους θα επιλέξουν ποιον από τους δύο δρόμους θα βαδίσουμε», είπε η υποψήφια βουλευτής ΝΔ Α’ Αθηνών.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ