Καμμένος : Θα ρίξουμε την κυβέρνηση του Τσίπρα αν…

Για τα ψηφοδέλτια των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αλλά και για την επόμενη μέρα των εκλογών, μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, στον Real Fm 97.8, στην εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή.

«Έντιμα και καθαρά βγάλαμε το πρόγραμμά μας και τις κόκκινες γραμμές μας. Δεν πρόκειται να οπισθοχωρήσουμε στις κόκκινες γραμμές. Όπως ρίξαμε την κυβέρνηση Σαμαρά και του Βενιζέλου, έτσι θα ρίξουμε την κυβέρνηση του Τσίπρα αν αύριο αποφασίσει να υπερβεί τις κόκκινες γραμμές», ανέφερε ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Παράλληλα έκανε λόγο για ένα «πάρτι μεταγραφών» ενώ αναφορικά με τα ψηφοδέλτια των Ανεξαρτήτων Ελλήνων υπογράμμισε ότι «αποκλείσαμε όλους τους λεγόμενους επαγγελματίες της πολιτικής».

«Εμείς αυτή τη φορά στα ψηφοδέλτια δώσαμε τη δυνατότητα σε πάρα πολλά νέα παιδιά, σε επιστήμονες, σε ανέργους, σε ανθρώπους που έχουν δουλέψει σκληρά, να είναι υποψήφιοι βουλευτές και αύριο ελπίζω ο ελληνικός λαός να τους εκλέξει», είπε χαρακτηριστικά και εκτίμησε ότι οι δημοσκοπήσεις «θα εκτεθούν πάλι».

Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι «μετατρέπεται σε συνήγορο υπεράσπισης του ΠΑΣΟΚ», ενώ μιλώντας για τον Ευάγγελο Βενιζέλο είπε ότι «είναι ο αρχηγός ενός κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος είπε να βομβαρδίσουμε τη Συρία πριν από το ΝΑΤΟ, πήρε τα μέτρα κατά της Ρωσίας πριν τα πάρει η ΕΕ».

Για τον Γιώργο Παπανδρέου σχολίασε: «Ο αρχιερέας και ο εφευρέτης της πολιτικής των μνημονίων έρχεται τώρα, αφού έχει περιηγηθεί τον κόσμο για να βγάλει σεμινάρια, πώς να καταστρέψετε μία χώρα σε έξι μήνες, να ζητήσει την ψήφο του ελληνικού λαού».

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Διαβάστε επίσης:

Δεν θα κατέβει στις εκλογές η ΝΕΑ ΜΕΡΑ 

Κίνημα Παπανδρέου: Απαράδεκτος ο αποκλεισμός των 18χρονων από τις εκλογές 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ