ΒΙΝΤΕΟ-Γιακουμάτος: Ράβετε κοστούμια αλλά έχετε παχύνει

ΒΙΝΤΕΟ-Γιακουμάτος: Ράβετε κοστούμια αλλά έχετε παχύνει

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος μιλώντας στη βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο κ. Γιακουμάτος κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για «ανευθυνότητα» ενώ σημείωσε ότι «η ψήφος εμπιστοσύνης είναι αυτονόητη».

«Πιστεύει κανείς σε αυτή την αίθουσα, σε όποιο κόμμα και αν ανήκει, ότι αυτή η κυβέρνηση δεν τα έχει καταφέρει τα δύο τελευταία χρόνια; Δεν σώσαμε την χώρα από τον εφιάλτη της πτώχευσης, της δραχμής; Γιατί έχουμε τόσο κοντή μνήμη κάποιοι; Ξεχνάτε το 2011 και το 2012 το διάγγελμα από το Καστελόριζο; Τον τρόμο στις Κάννες; Πως είναι σήμερα η Ελλάδα; Είναι αυτονόητη η ψήφος εμπιστοσύνης, δεν έπρεπε καν να το συζητάμε», ανέφερε ο υφυπουργός και υπογράμμισε:

«Και εδώ είναι το ερώτημα. Μήπως κάποιοι εντός και εκτός βουλής θέλουν να μείνουμε στο Μνημόνιο;».

Απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Από τον Αύγουστο του 2012 ζητάτε εκλογές. Κουράστηκα… Κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα… έλεος. Λες και οι εκλογές είναι αυτοσκοπός. Αυτοσκοπός δεν είναι η κυβέρνηση κύριοι συνάδελφοι, αυτοσκοπός είναι η πατρίδα, το έθνος».

«Δυστυχώς η αξιωματική αντιπολίτευση το μόνο που ακούμε από αυτή είναι πολλά θα, πολλές υποσχέσεις. Εδώ όμως υπάρχει κίνδυνος να σας πιστέψει ο λαός. Ξεκολλήστε το γραμμόφωνο», επεσήμανε και συμπλήρωσε:

«Εμείς θα συνεχίσουμε και σήμερα και τον Φεβρουάριο με Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα συναντηθούμε στα αλώνια το 2016. Εκεί να κρατάτε μικρά καλάθια γιατί τα κεράσια είναι πολύ λίγα, όπως και οι ψήφοι».

«Εμείς θα δουλέψουμε με σύνεση, εσείς με πόλωση. Εμείς με αγώνα, με δημιουργία εσείς με λόγια του αέρα. Αυτά όμως τα αναγνωρίζει ο λαός.

Κουράστηκα. Δύο χρόνια ράβετε κοστούμια. Μερικοί από σας παχύνατε σε λίγο, να ράψετε καινούργια», κατέληξε ο υφυπουργός.

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Βαρβιτσιώτης: Είμαστε ανοικτοί στην εθνική συνεννόηση για το χρέος

Κωνσταντινόπουλος: Δεν φοβόμαστε τις εκλογές

ΦΩΤΟ-Τι λέει ο Βούτσης στον Μητσοτάκη;

Αντιπαραθέσεις για τις καταγγελίες Δραγασάκη

ΒΙΝΤΕΟ-Κουίκ: Δε θα μας βρείτε πελάτες στα 180 κουκιά

Δούρου: Αν θέλουν να μιλήσουμε, ας έρθουν στο περιφερειακό συμβούλιο 

Ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ έριξε ο Ν.Σηφουνάκης

ΒΙΝΤΕΟ-Τροπολογία για μείωση των αντικειμενικών αξιών θα καταθέσει η Μπακογιάννη

Τι ευχήθηκε ο Πάντζας στον Βορίδη

ΒΙΝΤΕΟ-Συνεργασία κυβέρνησης-αντιπολίτευσης προτείνει ο Λυκούδης 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ