ΒΙΝΤΕO-Άδωνις σε Ματθαιόπουλο: “Διεκδικείτε το βραβείο του μεγαλύτερου ρουσφετιού”

ΒΙΝΤΕO-Άδωνις σε Ματθαιόπουλο: “Διεκδικείτε το βραβείο του μεγαλύτερου ρουσφετιού”

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κατηγόρησε σήμερα, μιλώντας στη Βουλή, τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Αρτέμη Ματθαιόπουλο ότι διεκδικεί το βραβείο του μεγαλύτερου ρουσφετιού.

Η κόντρα ανάμεσα στους δύο βουλευτές άρχισε όταν ανέβηκε στο βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος ξεκινώντας την ομιλία του έδωσε συγχαρητήρια στον Άδωνι Γεωργιάδη επειδή παραδέχτηκε «με ειλικρίνεια ότι ένας εχέφρων πολιτικός από τις διακοπές στο εξωτερικό και τη ΔΕΘ θα προτιμούσε τις διακοπές». Η επίθεση συνεχίστηκε χαρακτηρίζοντας εξωφρενικές τις κατηγορίες που στο παρελθόν είχε εξαπολύσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ που είχε χαρακτηρίσει τους χρυσαυγίτες «εθνικιστές του γλυκού νερού». «Η Χρυσή Αυγή για τις ιδέες της έχει κάνει και φυλακή, παράνομα, αντισυνταγματικά, κατόπιν παρέμβασης» υποστήριξε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε να απαντήσει επί προσωπικού και υποστήριξε ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι «εθνικιστές του γλυκού νερού γιατί δεν αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας. Όταν πήρατε τα βουλευτικά αυτοκίνητα είχατε πει ότι δεν θα τα παραλαμβάνατε αλλά θα τα δίνατε στους φτωχούς… Μωρέ δείτε κάτι εθνικιστές του γλυκού νερού που πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες» είπε υποστηρίζοντας ότι τα παρκάρουν δίπλα στο δικό του. Στη συνέχεια απευθύνθηκε προσωπικά στον Αρτέμη Ματθαιόπουλο λέγοντας: «Εγώ είμαι εκλεγμένος εκπρόσωπος του ελληνικού κοινοβουλίου, εσείς είστε διορισμένος. Για να είστε εσείς βουλευτής, ο αρχηγός σας πίεσε τον εκλεγμένο βουλευτή να ισχυριστεί ότι έχει εργασία. Μετά από μία εβδομάδα όμως διορίστηκε υπάλληλος της Βουλής. Έχει κάνει πολλά ρουσφέτια η μεταπολίτευση αλλά η δική σας περίπτωση διεκδικεί το βραβείο του μεγαλύτερου ρουσφετιού».

Ανταπαντώντας ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε ότι «αν ο εθνικισμός προσμετράται με το τι αυτοκίνητο οδηγάει ο καθένας, είστε αναμφισβήτητα πιο εθνικιστής από εμένα».

Δείτε το βίντεο από τη Βουλή

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ