Νταβρής: Αν δεν αλλάξει η πολιτική δεν ψηφίζω για πρόεδρο

Νταβρής: Αν δεν αλλάξει η πολιτική δεν ψηφίζω για πρόεδρο

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, πρώην των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιώργος Νταβρής, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Κώστα Χαρδαβέλλα, Αγγελικής Λάζου, για την μήνυση που υπέβαλε κατά του κ. Καμμένου ενώ επισήμανε ότι αν δεν αλλάξει η πολιτική δεν ψηφίζει για πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Είμαι λίγο αλλεργικός με τα ψέματα. Η πολιτική αντιπαράθεση, έχει και τα όριά της. Η αντιπαράθεση με τον κ. Καμμένο δεν είναι πολιτική. Αν διαβάσετε καλά την ανακοίνωση, πέραν του ψεύδους ότι πάω γονυπετής στη Νέα Δημοκρατία, ασύστολα ψεύδη και αφήνονται υπονοούμενα για τα οποία θα μας απαντήσει ο κ. Καμμένος, αφήνονται υπονοούμενα μέχρι και χρηματισμού. Αυτά τα πράγματα α είναι απαράδεκτα», σχολίασε αρχικά ο κ. Νταβρής σε ότι αφορά την αντιπαράθεσή του με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και συνέχισε:

«Ο κ. Καμμένος, χάνοντας την ψυχραιμία του ξέφυγε. Εγώ εξαναγκάστηκα να κάνω αυτή τη μήνυση. Του είπα να μου ζητήσει δημόσια συγνώμη και να ανακαλέσει. Όμως δεν το έκανε γιατί έχει σκοπό να με πλήξει προσωπικά. Αυτό είναι πολιτική αγυρτεία».

«Η αντίθεσή μου στην πολιτική, δεν κατακρίνω την κυβέρνηση την παρούσα, ούτε στο πρόσωπο του κ. Σαμαρά, ούτε του κ. Βενιζέλου. Διαφωνώ με την πολιτική και έχω δικαίωμα να το κάνω. Ταυτόχρονα όμως, καταθέτω και προτάσεις», πρόσθεσε.

«Μιλάμε για αλλαγή πολιτικής και κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Δεν μπορεί μόνος του ο Ένας να τα λύσει. Πρέπει πριν την εκλογή προέδρου να γίνει μια αλλαγή κυβέρνησης. Εάν δεν αλλάξει αυτή η πολιτική δεν θα συναινέσω με την ψήφο μου για να υπάρχει μια πολιτική που λιώνει την πατρίδα», είπε ο κ. Νταβρής σε σχέση με την εκλογή προέδρου και εκτίμησε ότι «μάλλον θα γίνουν εκλογές γιατί δεν πάει άλλο. Πρέπει να κάτσουν να δουν με τις εκλογές, τι πρέπει να γίνει».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ