Σκουρλέτης: Η πρόταση ισχύει έστω και τώρα

Σκουρλέτης: Η πρόταση ισχύει έστω και τώρα

«Η πρόταση για το debate ισχύει έστω και τώρα», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην εκπομπή ττου Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή στον Real Fm, 97,8.

Ερωτηθείς για την πρόταση που κατέθεσε για διεξαγωγή debate ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και για την απάντηση της εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννας Ασημακοπούλου, σημείωσε:

«Δεν καταλαβαίνω αυτά που άκουσα από την εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ότι πρόκειται για μία πρόταση επικοινωνιακού πυροτεχνήματος. Αν είναι κάτι τέτοιο, ας αποδεχθούν την πρόταση έτσι ώστε το επικοινωνιακό πυροτέχνημα να αποκτήσει περιεχόμενο και να γίνει διάλογος».

«Αρχίζει και διαμορφώνεται μία αρνητική παράδοση», εκτίμησε ο κ. Σκουρλέτης και τόνισε:

«Εκεί που είχαμε συνηθίσει και αναζητούσαμε πως θα γίνει με καλύτερους όρους ένα debate ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς, από τις προηγούμενες εκλογές, με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας, αποφεύγουν αυτού του είδους πολιτική αντιπαράθεση».

 «Τι είναι η διακομματική κατάστημα που λειτουργεί με ωράριο; Δύο μέρες μετά αφού ολοκλήρωσε, υποτίθεται, το έργο της δεν μπορεί να υπάρξει και τρεις εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές το αίτημα μιας τέτοιου είδους αντιπαράθεσης;», είπε ο Πάνος Σκουρλέτης και συμπλήρωσε:

«Φοβάται ο κ. Σαμαράς τον διάλογο; Η απάντηση είναι ότι μέχρι τώρα έχει δείξει ότι τον φοβάται. Η πρόταση για το debate ισχύει έστω και τώρα».

«Φαίνεται όμως ότι ο κ. Σαμαράς φυγομαχεί. Δεν έχει εμφανιστεί ποτέ σε μία καταπρόσωπο συζήτηση με τον κ. Τσίπρα. Έχει σπάσει ρεκόρ. Όλοι οι προηγούμενοι Πρωθυπουργοί έρχονταν στη Βουλή, απαντούσαν, αναλάμβαναν την ευθύνη της υπεράσπισης των θέσεών τους. Βέβαια θα μου πείτε τι να υπερασπιστεί ο κ. Σαμαράς, τα ψέματά του ή την αποτυχία του;», κατέληξε. 

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ