Πιπιλή: Υποψηφιότητα του κομματικού σωλήνα ο Σακελλαρίδης

Πιπιλή: Υποψηφιότητα του κομματικού σωλήνα ο Σακελλαρίδης

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.

«Δεν μου πέρασε από το μυαλό να διεκδικήσω τη Δημαρχία. Αν μου πέρναγε θα την διεκδικούσα σε όλα τα επίπεδα. Δεν μου έγινε καμία πρόταση. Στην παρούσα φάση πρέπει να επιλέξω, ή θα είμαι βουλευτής, ή θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος», σχολίασε αρχικά η κ. Πιπιλή και συνέχισε:

«Όποιος θέλει να κατέβει σε άλλου είδους εκλογές, πρέπει να παραιτηθεί από την εκλογική έδρα του», σημείωσε.

«Δεν είναι διαίρεση της παράταξης. Στις αυτοδιοικήσεις προέχουν τα πρόσωπα. Έτσι όπως εξελίχθηκε η διαδικασία στον Δήμο Αθηναίων, δεν μου αρέσει καθόλου. Τώρα έγινε και ο Δήμος Αθηναίων ένα κακέκτυπο της βουλής. Αυτό εμένα με στεναχωρεί γιατί αυτά που γίνονται θα είναι εις βάρος της Αθήνας που είναι αυτή η καταπληκτική πρωτεύουσα του ελληνισμού με τα πολλά προβλήματα αλλά τις πολύ περισσότερες ομορφιές», σχολίασε η κ. Πιπιλή και πρόσθεσε:

«Έτσι όπως καταντήσαμε, εγώ έχω μια λύση. Να ψηφίσω κομματικά».

«Ο κύριος Σακελλαρίδης, μου μοιάζει με αυτά που λέει πολικά ότι θα πάει ακόμα χειρότερα. Όταν τολμάει και μιλάει σε μια κατακαμένη πρωτεύουσα, ότι το μόνο μέλημα του είναι να μπορούν οι παράνομοι μετανάστες να παίρνουν άδεια για να στήνουν τσαντίρια, έχει συναίσθηση ότι εκτός από την μισή πλατεία Εξαρχείων, υπάρχει και άλλη Αθήνα;», είπε για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Λυπάμαι που κατάντησε έτσι η τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση. Να είναι αναμέτρηση κομματικών ατόμων, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ