Ο Τσοχατζόπουλος μας κάνει… πλάκα

Ο Τσοχατζόπουλος μας κάνει… πλάκα

 “Να σκιστεί η ελληνική κυβέρνηση για να πετύχει τη συνεργασία με τις ελβετικές αρχές και να επιστραφούν τα χρήματα που έχουν μπλοκαριστεί εκεί” είπε ο Άκης Τσοχατζόπουλος στους δημοσιογράφους σαν να μην καταδικάστηκε ποτέ και σαν να μην γνωρίζει τίποτα για τα εκατομμύρια ευρώ που χάθηκαν σε τσέπες και λογαριασμούς από τις μίζες.

Την απίστευτη δήλωση έκανε στους δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια διακοπής της εξέτασής του από το κλιμάκιο της ελβετικής εισαγγελίας, ο Άκης Τσοχατζόπουλος

“Είναι υποχρέωση της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει τις διαδικασίες. Συνήθως γίνεται και ένα  παζάρι” δήλωσε με έμφαση ο πρώην υπουργός, καταδικασμένος για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Ερωτηθείς για όσα έχει αποκαλύψει ο Αντώνης Κάντας είπε:

“Δεν έχω ενημέρωση αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι ένας διακεκριμένος εκπρόσωπος της αεροπορίας που διετέλεσε σε κρίσιμα πόστα λέει αυτά τα πράγματα. Ο καθένας  μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Πέφτω από τα σύννεφα. Ο καθένας να αναλάβει  τις ευθύνες του”. Επιπλέον ο κ. Τσοχατζόπουλος χαρακτήρισε απάνθρωπη τη συμπεριφορά των αρχών στη σύζυγο του Βίκυ Σταμάτη καθώς και στην κόρη του Αρετή που συνεχίζουν να κρατούνται.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ