ΠΑΣΟΚ:Ατυχέστατη η δήλωση Βαρβιτσιώτη

ΠΑΣΟΚ:Ατυχέστατη η δήλωση Βαρβιτσιώτη

 

Ατυχέστατη χαρακτηρίζει τη δήλωση του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, αναφορικά για το ναυάγιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη θαλάσσια περιοχή του Φαρμακονησίου.

 

“Είναι αναγκαία η πλήρης διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσαν  την ανθρώπινη τραγωδία στο Φαρμακονήσι. Η προστασία των συνόρων πρέπει να είναι αποτελεσματική και ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πρωτίστως της ανθρώπινης ζωής απόλυτος” τονίζει το ΠΑΣΟΚ.

 

Σημειώνεται ότι το πρωί ο κ. Βαρβιτσιώτης δήλωσε στο enikos.gr ότι οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος ήταν εκείνοι που έσωσαν τους μετανάστες ενώ έκανε λόγο για προσπάθεια που γίνεται να σπηλωθεί το Λιμενικό Σώμα.

Παράλληλα, σε δηλώσεις στον ΣΚΑΪ , τόνισε ότι ο “Μούζνιεκς (σ.σ επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, και διάφοροι άλλοι θέλουν να προκαλέσουν πολιτικό θέμα στην Ελλάδα. Κανένας ούτε από το ΠΑΣΟΚ ούτε από το ΣΥΡΙΖΑ έχει έρθει για να ενημερωθεί” και υπογράμμισε ότι “δεν μπορούν όλα αυτά να αποτελούν αντικείμενο χαζής εκμετάλλευσης, δεν πιστεύω ότι κανείς θέλει να ανοίξουμε τις πύλες και όλοι οι μετανάστες να απολαμβάνουν άσυλου στη χώρα» υπογράμμισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ