O Λιάπης έκλεβε και από το ρολόι της ΔΕΗ

O Λιάπης έκλεβε και από το ρολόι της ΔΕΗ

Τζαμπατζής… κατά συρροήν και κατ΄εξακολούθηση αποδεικνύεται ο πρώην υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος φαίνεται ότι είχε κάνει σκοπό της ζωής του να εξοικονομεί χρήματα με διάφορους ευφάνταστους τρόπους.

Μετά τις πλαστές πινακίδες στο αυτικίνητό του για να γλιτώνει φόρους και τέλη κυκλοφορίας, μετά τις αποκαλύψεις του «Έθνους της Κυιρακής» ότι πήρε κοινοτικά χρήματα για να κατασκευάσει τουριστικό ξενώνα στο Μεγάλο Χωρίο Ευρυτανίας, αλλά έφτιαξε πολυτελές σαλέ, τώρα στο φως της δημοσιότητας βγαίνει μια ακόμη «ατασθαλία» της οικογένειας Λιάπη.

Φαίνεται ότι ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας έφτιαξε και… πλαστά στοιχεία σχετικά με την επιφάνεια του πολυτελούς εξοχικού του στο Μεγάλο Χωριό με αποτέλεσμα να γλιτώνει χιλιάδες ευρώ επί πολλά χρόνια για δημοτικά τέλη, Τέλος Ακίνητης Περιουσίας καθώς και το «χαράτσι» μέσω της ΔΕΗ αλλά και τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων.

Παράλληλα, οι αποκλειστικές πληροφορίες που διαθέτει το «Έθνος της Κυριακής» αποδεικνύουν με αδιαμφισβήτητο πλέον τρόπο ότι η βίλα Λιάπη στο πανέμορφο βουνό της Ευρυτανίας δεν λειτούργησε ποτέ ως ξενώνας, αντιθέτως ήταν ένα μεγαλοπρεπές «ησυχαστήριο» για τον πρώην υπουργό και την οικογένειά του.

Τα δύο ρολόγια του σαλέ αντιστοιχούν σε 204 τ.μ. κάτι που σημαίνει ότι όλοι οι φόροι που βαραίνουν το κτίριο υπολογίζονται με 30τ.μ. λιγότερα.

Πηγή: Έθνος της Κυριακής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ