Κουίκ: Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έχει φτύσει 3 φορές κατάμουτρα

Κουίκ: Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έχει φτύσει 3 φορές κατάμουτρα

Για «πολιτικό θέμα» στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, έκανε λόγο ο βουλευτής Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, σχολιάζοντας τον χαιρετισμό του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος Νότη Μαριά στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και τις δηλώσεις του στην τηλεοπτική εκπομπή “Το Βαρόμετρο του ΣΚΑΙ”.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μαριάς με τις χθεσινοβραδινές του δηλώσεις άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο συνάδελφος μπορεί να είπε όλα αυτά, αλλά μέχρι στιγμής ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει επιδείξει την καλύτερη συμπεριφορά απέναντι στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Τρεις φορές μας έχει φτύσει κατάμουτρα», είπε ο κ. Κουίκ μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm. Yπογράμμισε, μάλιστα, ότι «ο κ. Μαριάς δεν είναι όλοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Ο Τερενς Κουίκ διερωτήθηκε «πως είναι δυνατόν να θέτεις ζητήματα μετεκλογικής συνεργασίας όταν δεν ξέρεις πότε και με ποιες προϋποθέσεις θα γίνουν εκλογές;», ενώ υπογράμμισε ότι «αντί να σπεκουλάρουμε πάνω στον ΣΥΡΙΖΑ, καλό θα είναι να προβάλλουμε τις προτάσεις μας».

«Για μένα πλέον είναι πολιτικό θέμα μέσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες, το οποίο πρέπει να λυθεί. Αν θέλει ο καθένας να έχει τη δική του άποψη, η οποία δεν εκφράζει καν το συνέδριο μας, τότε δημιουργείται ζήτημα» σημείωσε ο κ Κουίκ.

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ