Ο Καλαφάτης για την ΕΡΤ

Ο Καλαφάτης για την ΕΡΤ

 

«Οι μεταρρυθμίσεις αποτελούν ένα απαραίτητο βήμα για να ‘αποδράσει’ η χώρα από παθογένειες και αγκυλώσεις που την καθήλωναν για δεκαετίες» αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Σταύρος Καλαφάτης.

«Ο εξορθολογισμός, η οικονομική εξυγίανση, η διαφάνεια και η αξιοκρατία είναι προσδιοριστικά στοιχεία του ρόλου μίας σύγχρονης και αποτελεσματικής δημόσιας διοίκησης.

Σε αυτό το πλαίσιο, η πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού για τη δημιουργία μίας νέας δημόσιας τηλεόρασης, με αυτά τα χαρακτηριστικά, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Στόχος είναι ακριβώς η αναβάθμιση της δημόσιας τηλεόρασης, ώστε να γίνει πιο ποιοτική, πιο λειτουργική, πιο ανταγωνιστική. Και φυσικά αντικειμενική και ανεξάρτητη.

Η μεταρρύθμιση για μία νέα, σύγχρονη, δημόσια τηλεόραση είναι παράλληλα και μία συμβολική κίνηση: δείχνει την πραγματική βούληση να ξεφύγουμε από το χθες που όλους μας πλήγωσε και να κερδίσουμε το Αύριο της Ελπίδας.

Αυτός είναι άλλωστε ο υπέρτατος στόχος τον οποίο όλες οι πολιτικές δυνάμεις εθνικής ευθύνης οφείλουν να υπηρετούν» τονίζει ο κ. Καλαφάτης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ