Συναντήθηκε με τον Σαμαρά ο Καϋμενάκης

Συναντήθηκε με τον Σαμαρά ο Καϋμενάκης

Τον Έλληνα πρωθυπουργό επισκέφθηκε το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου ο Γιάννης Καϋμενάκης. Η συνάντηση με τον κ. Αντώνη Σαμαρά έγινε σε άριστο κλίμα με τους δύο άνδρες να αναλύουν όλες τις εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης ανέλυσε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Πρωθουπουργό Αντώνη Σαμαρά να τονίζει την αποφασιστικότητα του για πλήρη εξυγίανση του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Ο κ. Σαμαράς έδειξε να έχει βαθιά γνώση όλων των κακών κειμένων του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, ενώ εξέφρασε και τα θαυμασμό του για τον Αστέρα Τρίπολης, μια ομάδα της Πελοποννήσου η οποία κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό Κυπέλλου.

Για το θέμα εξέδωσε δελτίο Τύπου η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

“Σήμερα 28/5/2013 ο εκ των ιδιοκτητών του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κύριος Γιάννης Καϋμενάκης έγινε δεκτός από τον πρωθυπουργό κύριο Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου. Σκοπός της επίσκεψής του ήταν να ενημερώσει τον πρωθυπουργό για τα προβλήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και αιτήθηκε την επίλυσή τους μέσω θεσμικών φορέων”.

Πηγή: Arcadia-sports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ