Μιχελάκης: Η συζήτηση είναι σε λάθος βάση

Μιχελάκης: Η συζήτηση είναι σε λάθος βάση

Ο βουλευτής επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

«Πιστεύω ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα στη συνοχή της κυβέρνησης από τα τρία κόμματα που την στηρίζουν με αφορμή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Το υπέρτερο καλό δεν αμφισβητείται από κανέναν», σχολίασε αρχικά ο κ. Μιχελάκης και συμπλήρωσε:

«Νομίζω ότι κανένας δεν πιστεύει ότι με διατάγματα μπορούν να αντιμετωπίζονται ιδέες ακραίες και επικίνδυνες. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι όπου προσπάθησαν να εφαρμοστούν τέτοιες λογικές, τα αποτελέσματα ήταν αντίθετα».

«Μια ακραία κακουργηματική πράξη, αυτόφωρη, δεν καλύπτεται από την βουλευτική ασυλία», αποκάλυψε ο κ. Μιχελάκης.

«Θεωρώ ότι το θέμα τις Χρυσής Αυγής, είναι πάρα πολύ σοβαρό για να παίζουμε μικροκομματικά παιχνίδια. Αυτό είναι ένα ανόητο παιχνίδι», σχολίασε ο κ. Μιχελάκης.

«Εάν πάμε στη θεωρεία του πολιτικά ορθού, ενός πράγματος το οποίο θα έχει ένα μέτρο για το τι είναι πολιτικά ορθό, καταλαβαίνετε ότι ανοίγουμε τον ασκό του Αιόλου. Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε, ότι στην Ελλάδα έχουμε πρόβλημα εφαρμογής των νόμων. Νομίζω ότι η συζήτηση είναι σε λάθος βάση και θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα».

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ