• Παπούλιας:Η Εθνική πρέπει να παραμείνει ελληνική

  5:01 μμ, Τρίτη 23 Απρ 2013 5:01 μμ, Τρίτη 23 Απρ 2013

  Παπούλιας:Η Εθνική πρέπει να παραμείνει ελληνική

  Το προεδρείο της ΓΣΕΕ δέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

  Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Σταύρος Κούκος, Πρόεδρος ΟΤΟΕ (Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας), ο Αχιλλέας Μυλωνόπουλος, Γενικός Γραμματέας ΟΤΟΕ, ο Γιώργος Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος ΣΥΕΤΕ (Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας) και ο Μάκης Κάτσικας, Γενικός Γραμματέας εργαζομένων Εθνικής Τράπεζας.

  O κ. Παπούλιας επεσήμανε την ανάγκη να διασωθεί και να παραμείνει ελληνική η Εθνική Τράπεζα :

  "Θεωρώ ότι είναι μια Τράπεζα που πρέπει να παραμείνει ελληνική, πρέπει να διασωθεί, πρέπει να ενισχυθεί. Και συμφωνώ και εγώ ότι δεν είναι μονάχα όλοι αυτοί που θα τρέξουν να δώσουν χρήματα στην Εθνική, είναι και ο απλός άνθρωπος που θεωρεί την Εθνική Τράπεζα δική του Τράπεζα. Και μεγάλωσε με το όνομα ‘Εθνική Τράπεζα", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

  "Και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή όλοι μας πρέπει να καταβάλουμε όλες μας τις προσπάθειες οι ελληνικές Τράπεζες να παραμείνουν ελληνικές Τράπεζες, διότι η ανάπτυξη θα είναι ελληνική, θα είναι για την Ελλάδα και δεν θα είναι για τους ξένους. Οι ξένοι μπορεί να χαίρονται την αυριανή Ελλάδα της ανάπτυξης, αλλά εμείς θα τη δημιουργήσουμε και πρώτες και καλύτερες στον αγώνα αυτό θα είναι οι ελληνικές Τράπεζες και θα το πω, με πρωτοπορία την Εθνική Τράπεζα", πρόσθεσε.

  «Προφανώς θέλουμε να σωθεί η Ελλάδα, η Ελλάδα όμως είναι οι άνθρωποί της, είναι οι θεσμοί της, είναι τα μνημεία της, είναι και οι ισχυρές επιχειρήσεις της. Και νομίζουμε ότι οι Τράπεζες και ιδίως οι ελληνικές Τράπεζες, είναι κάτι πολύ σημαντικό» τόνισε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, ο οποίος μάλιστα είπε ότι το να φύγει η Εθνική Τράπεζα από ελληνικά χέρια είναι σαν ξυπνήσει κάποιος ένα πρωί και η Ακρόπολη να μην είναι στη θέση της!

  Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΤ

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα