Ν.Κακλαμάνης:”Δεν γνωρίζουμε τίποτα για το φορολογικό”

Ν.Κακλαμάνης:”Δεν γνωρίζουμε τίποτα για το φορολογικό”

 

«Αν ήταν να σωζόταν η παρτίδα και εγώ να μην ψήφιζα, τότε δεν θα ψήφιζα το φορολογικό νομοσχέδιο», είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης. Προσθέτοντας ότι οι βουλευτές δεν γνωρίζουν ακόμα τι ακριβώς περιλαμβάνει το νομοσχέδιο, “ότι γνωρίζουμε το ξέρουμε από τα μέσα ενημέρωσης”, είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Δεν θυμάμαι ποτέ στην κοινοβουλευτική μου καριέρα, να ψηφίζεται πρώτα ο προϋπολογισμός και μετά το φορολογικό. Σηκώνω τα χέρια ψηλά για το πώς θα θεραπεύσουμε αυτή την κατάσταση. Γιατί δεν έχει αρχίσει η ουσιαστική πάταξη της εισφοροδιαφυγής στα καύσιμα και το παραεμπόριο;  Αντί για αυτό κυνηγάμε τους μικροπωλητές στα πεζοδρόμια. Τέτοια μέτρα ήθελα να δω για να ξέρω ότι αυτά που έλεγα στους πολίτες θα τα ψηφίσω κιόλας», είπε ο κ. Κακλαμάνης, που είπε ότι διαφωνεί σε πολλά σημεία από τις θέσεις του υπουργού οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα.

Για το θέμα της ΑΟΖ, ο κ. Κακλαμάνης, είπε ότι το θέμα θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα, τουλάχιστον στα σημεία, που δεν χρειάζεται να εμπλακούμε σε διαδικασίες με το Διεθνές Δίκαιο. 

 

Ακούστε το ηχητικό: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ