Μεγάλος διαγωνισμός στον Realfm 97,8 – Κερδίστε ένα σπαστό ποδήλατο Montague Paratrooper

O Real FM 97,8 και η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου σας κάνουν δώρο ένα καταπληκτικό σπαστό ποδήλατο Montague Paratrooper. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου.Η κλήρωση για τον υπερτυχερό που κερδίζει το ποδήλατο Montague θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Λίγα λόγια για το ποδήλατο

Η εταιρεία MONTAGUE CORPORATION από το 1980 κατασκευάζει σπαστά ποδήλατα υψηλών επιδόσεων και πρωτοποριακής εργονομίας.Όλα τα ποδήλατα MONTAGUE έχουν σχεδιαστεί για να οδηγούνται το ίδιο, εάν όχι καλύτερα από τα συμβατικά μη αναδιπλούμενα ποδήλατα. Η MONTAGUE εστιάζει στην άριστη ποιότητα οδήγησης, τον χειρισμό και την άνεση. Η εύκολη αποσυναρμολόγηση (σε μόνο 20 δευτερόλεπτα), η μεταφορά και η αποθήκευση είτε στο πορτμπαγκάζ είτε στο τρένο είναι λίγα από τα πλεονεκτήματα των ποδηλάτων MONTAGUE. Η εταιρεία δεν θυσιάζει κανένα από αυτά τα βασικά στοιχεία ακόμη και αν το ποδήλατο διπλώνει για να χωρέσει στο πορτ μπακάζ ενός Mini Cooper.Τεχνικά χαρακτηριστικάΧρώμα Στρατιωτικό πράσινο, Πλαίσιο αλουμινίου, εμπρος ανάρτηση, 24 ταχύτητες και δισκόφρενα εμπρος και πίσω Μέγεθος διπλωμένο 91 χ 71 χ 30 εκατοστά

Βάρος κατά προσέγγιση: 13 κιλάΓια συμμετοχή στην κλήρωση, στείλτε REAL (κενό) ΠΟΔΗΛΑΤΟ στο 19600 και μπορεί να είστε εσείς ο νικητής.

Χρέωση: 1.24€ / sms, συμπερ. Φ.Π.Α.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ