Ημιτελικός GNTM: Αυτή η κοπέλα αποχώρησε – BINTEO

Η δοκιμασία αποχώρησης του ημιτελικού του Greece’ s Next Top Model, ήταν ιδιαίτερα δύσκολη.

Οι τέσσερις φιναλίστ, η Άννα Αμανατίδου, η Ειρήνη Καζαριάν, η Εβελίνα Σκίτσκο και η Μαριάννα Παινέση ντύθηκαν με χρωματιστές γούνες και χειμερινά αξεσουάρ και πόζαραν πάνω σε πάγο.

Αρχικά με όλο τον βαρύ ρουχισμό και ύστερα, πάλι πάνω στον πάγο αλλά μόνο με ένα κορμάκι στο χρώμα του δέρματος. Όλες τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αποφασισμένες να σαγηνεύσουν τον φακό της φωτογράφου, Μαρίνας Βερνίκου.

Όλες τους λοιπόν ήταν υπέροχες όμως γνώριζαν πολύ καλά πως μόνο τρεις θα περνούσαν στον μεγάλο τελικό. Οι συνθήκες της φωτογράφισης δεν ήταν και οι καλύτερες αφού είχαν να αντιμετωπίσουν το ψυχρό κρύο. Όλα όμως πήγαν καλά, όμως το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Η Εβελίνα Σκίτσκο ήταν η πρώτη που ανακοινώθηκε πως πάει στον τελικό. Αμέσως μετά, τη φωτογραφία της πήρε η και Ειρήνη Καζαριάν. Η τελική τριάδα του τελικού συμπληρώθηκε από την Μαριάννα Παινέση με την Άννα Αμανατίδου να είναι αυτή η οποία αποχωρεί από τον διαγωνισμό.

Η Άννα ευχαρίστησε την κριτική επιτροπή για την ευκαιρία που της έδωσαν και ευχήθηκε στις φίλες της καλή επιτυχία για τον τελικό.

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή: gossiptv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ