Γιατί αποχώρησε από το Nomads η Χριστίνα Κολέτσα – BINTEO

Νέα οικειοθελή αποχώρηση είχαμε χθες στο Nomads, καθώς η Χριστίνα Κολέτσα αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι.

«Κουράστηκα πάρα πολύ. Είμαι όλοι πάρα πολύ καλά παιδιά. Πραγματικά δηλαδή, το ξέρω 100%, το ξέρω ότι είμαστε όλοι πάρα πολύ καλά παιδιά. Έχουμε μπλέξει σε έναν κυκεώνα μικροπραγμάτων, μπαίνουμε σε διαδικασίες να συζητάμε πράγματα τα οποία είναι τελείως έξω από την δική μου πραγματικότητα. Θα ήθελα πάρα πολύ όλοι εδώ πέρα να γελούσαμε. Κάθε μέρα προσπαθώ με το δικό μου λιθαράκι, με χιούμορ κι όλα αυτά να τους κάνω όλους να γελάσουν ή κάτι τέτοιο. Δεν τα καταφέρνω με όλους, αλλά όλο αυτό το πράγμα με έχει κουράσει πάρα πολύ. Δηλαδή υπάρχουνε στιγμές σαν αυτή που πραγματικά θέλω να πάω στο σπίτι μου. Το παλεύω πάρα πολύ καιρό και νομίζω ότι έχει φτάσει η ώρα εγώ να αποχωρήσω από το Nomads. Είναι κάτι που το σκέφτομαι πάρα πολλές μέρες…» είπε στην παραλία μπροστά σε όλους η τραγουδίστρια.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζήτησε από τη Χριστίνα Κολέτσα να αποχωρήσει για λίγο και μέσα σε λίγα λεπτά να του δώσει την τελική της απάντηση. Στο επεισόδιο δεν είδαμε ποτέ τι αποφάσισε.

Δείτε στο βίντεο τι είπε:

Επίσης, σήμερα στο πρωινό, την ώρα που σχολίαζαν τις εξελίξεις του Nomads, η Φαίη Σκορδά έκανε μία αποκάλυψη.

Η παρουσιάστρια είπε: «Θα δούμε στη συνέχεια του Nomads μία εξέλιξη ανατρεπτική…» . Τότε, ο Κώστας Τσουρός είπε: «Μένει ή φεύγει η Χριστίνα; Στο σημερινό επεισόδιο θα το δούμε και βεβαίως με μία μονομαχία που την περιμένει όλος ο κόσμος…»! Η Φαίη Σκορδά τον διέκοψε λέγοντας: «Εγώ είδα κάτι χθες το βράδυ, το είδατε κι εσείς;». Και πρόσθεσε: «Επειδή δεν υπάρχει άλλο (στο instagram), δε θα το συνεχίσω. Δεν πρόλαβα να βάλω καρδούλα γιατί κατέβηκε».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ