Ρουβάς: “Μάζευα ελιές μέχρι τα 18 μου”

Ρουβάς: “Μάζευα ελιές μέχρι τα 18 μου”

Ο Σάκης Ρουβάς, με αφορμή την οικονομική κρίση, τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στις βάσεις της και τις διαχρονικές αξίες και αποκαλύπτει ότι μέχρι τα 18 του μάζευε ελιές στην Κέρκυρα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Glam” μιλάει για το άγχος και την αγωνία.

Μπορεί να έχει το ίδιο άγχος με έναν άνεργο;

” Έχω την ίδια αγωνία. Δεν μπορώ να ταυτιστώ με τον καθένα ξεχωριστά, αλλά έχω κι εγώ από τη μεριά μου τεράστια αγωνία, όχι μόνο για το τι θα συμβεί στη δουλειά μου…Πιστεύω ότι η Ελλά��α πρέπει να επιστρέψει στις βάσεις και τις διαχρονικές της αξίες.  Προέρχομαι από την Κέρκυρα , όπου έχω κάποια κτήματα από τον παππού μου. Έχω αποφασίσει ότι είναι πάρα πολύ ωραίο – και ουσιαστικό – ο καθένας, αν έχει αυτή τη δυνατότητα σε προσωπικό επίπεδο και για καλύτερη ποιότητα ζωής, να αρχίσει να δημιουργεί κάποια πράγματα τα οποία θα βοηθάνε την οικογένειά του και τον ίδιο”.

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να δούμε το Σάκη αγρότη;

Εγώ έτσι μεγάλωσα. Μέχρι 18 χρονών που έφυγα από την Κέρκυρα, θυμάμαι τον εαυτό μου να μαζεύω ελιές, να πηγαίνω με τους παππούδες και τους γονείς μου στο χωριό. Ασχολούμαι πάρα πολύ και μου αρέσει πολύ.  Εξάλλου,  αυτός είναι και ενας από τους βασικούς λόγους που έχω επιλέξει να μη μένω στην Αθήνα, αλλά 40 χιλιόμετρα μακριά, κοντά στη φύση”.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ