Η πρώην σύζυγος του Ρόμαν Αμπράμοβιτς “σπάει” τη σιωπή της – Τι είπε για τα πέντε παιδιά τους και τη ζωή μετά το διαζύγιο – ΦΩΤΟ

Η πρώην σύζυγος του μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς έδωσε την πρώτη της συνέντευξη, 11 χρόνια μετά το διαζύγιο τους και μίλησε για τα πέντε παιδιά τους. Η Ιρίνα Αμπράμοβιτς, ήταν πρώην αεροσυνοδός της Aeroflot με έδρα το Λονδίνο, και παντρεύτηκε τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο το 1991.

Το ζευγάρι, που επέλεξε να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους το 2007, κράτησε τον διακανονισμό του διαζυγίου τους μυστικό και φυσικά δεν είπαν ούτε «μια κακή λέξη» ο ένας για τον ένα στο άλλο δημοσίως.

«Οι άνθρωποι κοντά τους λένε ότι το ζευγάρι Αμπράμοβιτς έχει φιλικές σχέσεις» αναφέρει ο δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη .

“Η μεγαλύτερη κόρη μας, η 26χρονη Άννα είναι τελειόφοιτος Φιλοσοφικής στο Πανεπιστήμιο Colombia. Ο γιός μας, ο Arkady, 25 ετών, έχει μια επιτυχημένη επιχείρηση. Η 21 Σοφία, είναι πολύ καλή ιππέας” δήλωσε η Ιρίνα.

“Η 17χρονη Arina, τελείωνει το κολέγιο και θέλει να ακολουθήσει την ζωολογία. Η 16χρονη Ilya, μελετά στο London school” συμπλήρωσε.

Η Ιρίνα διευκρίνισε ότι η ίδια και ο πρώην σύζυγός της έχουν κοινή άποψη για τον τρόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά τους.

“Προσπαθούμε να τα διδάξουμε καλοσύνη, συμπόνοια και να εργάζονται σκληρά” τόνισε.

“Δύσκολα μπορεί να με δει κανείς σε δημόσιες εκδηλώσεις, αλλά συχνά πηγαίνω στην εκκλησία, σε μια έκθεση, σε ένα μουσείο ή στο θέατρο. Το σπίτι μου είναι πάντα ανοιχτό στους φίλους μου. Προτιμώ τα πάρτι στο σπίτι αντί για τα εστιατόρια” ανέφερε.

Πηγή: Dailymail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ