Αποκάλυψη σοκ από τη Μαίρη Λίντα: Έχω ζήσει την κακοποίηση

Η Μαίρη Λίντα αποκάλυψε τα όσα έζησε δίπλα στον δεύτερο σύζυγό της Αλέξανδρο Θεοχάρη λέγοντας μεταξύ άλλων “έχω ζήσει την κακοποίηση”.

“Τον συγχώρησα για όσα μου έκανε. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα του. Ήταν ο πατέρας του παιδιού μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Είναι δυνατόν να μην τον συγχωρήσω” είπε μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια αναφερόμενη στον δεύτερο σύζυγο της που κηδεύτηκε την Τετάρτη.

“Ο δεύτερος σύζυγος μου ήταν σκληρός μαζί μου. Έχω ζήσει την κακοποίηση. Ποτέ δεν θα άφηνα έναν άνδρα με τον οποίο είχα κάνει παιδί. Δεν θα έφευγα, αφήνοντας το παιδί μου χωρίς πατέρα. Όμως δεν άντεχα άλλο την πολύ κακή συμπεριφορά και το ξύλο. Έφυγα. Είχα τη δύναμη, όμως, γιατί είχα ένα χρυσό βραχιόλι στο χέρι μου, τη φωνή μου” είχε πει σε μία από τις συνεντεύξεις της το 2012.

Στην κηδεία του Αλέξανδρου Θεοχάρη, δεν παρευρέθηκε καθώς τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω των επεμβάσεων στα πόδια, δεν της επέτρεψαν να είναι εκεί.

“Πονάω και λυπάμαι που δεν πήγα στην κηδεία, όμως δεν μπορώ να περπατήσω ακόμα. Μιλήσαμε τηλεφωνικά μερικές ημέρες προτού φύγει. Δεν μου είπε ότι είχε κάτι κακό. Έφυγε ξαφνικά. Οι επεμβάσεις που έχω κάνει στο ισχίο δεν μου επιτρέπουν να περπατήσω. Αλλιώς, φυσικά και θα πήγαινα. Η κόρη που απέκτησα μαζί του, όμως, ήταν εκεί” σημείωσε μιλώντας στην Espresso.

“Φυσικά και τα έχω συγχωρέσει όλα, εδώ και πολλά χρόνια. Όταν χωρίσαμε και μετά, δεν υπήρξαν άλλες κακές στιγμές. Μείναμε φίλοι και μιλούσαμε μεταξύ μας. Όσα είχαν συμβεί τότε είχαν γίνει πριν από 300 χρόνια, είναι δυνατόν να κρατάω κακία; Αυτόν τον άνθρωπο τον αγάπησα πραγματικά. Όσα ζήσαμε τα ζήσαμε, περάσανε. Ποιο ζευγάρι δεν μαλώνει; Υπάρχει κανένας άνδρας που δεν έχει δείρει τη γυναίκα του; Αυτά συμβαίνουν σε όλα τα ζευγάρια. Τον άνθρωπο αυτόν τον αγάπησα, τον λάτρεψα. Αποκτήσαμε μία καταπληκτική κόρη μαζί και αυτό είναι η παρακαταθήκη μας. Όταν χωρίσαμε δεν χωρίσαμε μαλωμένοι. Απλώς δεν μπορούσα να αντέξω τη δική του ζωή και εκείνος τη δική μου, και έτσι χωρίσαμε” πρόσθεσε η κ. Μαίρη Λίντα.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ