Mirror: Αναρχία στο σπίτι των Μπραντζελίνα

Αποκαλύψεις “φωτιά” της Mirror για τον τρόπο που ανέτρεφαν τα παιδιά τους η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο σπίτι των Μπραντζελίνα επικρατούσε το απόλυτο χάος.

Τα παιδιά δεν έχουν πάει ποτέ στο σχολείο, διότι η Αντζελίνα Τζολί προτιμούσε να τους έχει δάσκαλο στο σπίτι. Και να έχει και έξι νταντάδες (μια για το κάθε ένα) να τα φροντίζουν.

«Στο σπίτι μας επικρατεί χάος από το πρωί μέχρι να σβήσουν τα φώτα το βράδυ, κάποιες φορές ακόμα και μετά απ’ αυτό» είχε πει ο Μπραντ Πιτ σε μία από τις δηλώσεις του.

Μία από τις νταντάδες που  είχε δουλέψει στο παρελθόν για λογαρισμό του ζευγαριού αποκάλυψε στο περιοδικό “In Touch” πως τα παιδιά έβριζαν συνεχώς το ένα το άλλο, μάλωναν και πως ο Μάντοξ και ο Παξ είχαν οξύθυμο χαρακτήρα. Ισχυρίζεται επίσης πως ο 15χρονος σήμερα Μάντοξ, όταν ήταν εννέα ετών έπινε κρασί και οδηγούσε αυτοκίνητο εντός των ορίων του σπιτιού της οικογένειας.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως τόσο η Τζολί όσο και ο Πιτ δεν ασχολήθηκαν ποτέ με καθημερινότητα των παιδιών τους. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που έχουν νταντά για το κάθε ένα: να τα ταΐζουν, να βλέπουν μαζί τους παιδικά και να τα προσέχουν την ώρα που οι γονείς τους είτε εξαφανίζονται σε κάποιο δωμάτιο για να μείνουν λίγο μόνοι τους είτε μετά από ένα ταξίδι κοιμούνται για να συνέλθουν από το jet lag.

Πηγή: mirror

 

Διαβάστε επίσης:

Αντιμέτωπος με την αστυνομία ο Πιτ μετά τις καταγγελίες της Τζολί για παιδική κακοποίηση

O Πιτ για την Τζολί: Είναι τρελή, αλλά εγώ την αγαπώ

Η φίλη της Άνιστον κάνει επίθεση στην Τζολί – ΒΙΝΤΕΟ

H Mαριόν Κοτιγιάρ σπάει την σιωπή της: Είμαι έγκυος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ