Αναβλήθηκε το σόου του Μπιλ Κόσμπι

Αναβλήθηκε το σόου του Μπιλ Κόσμπι 

Την αναβολή του προγραμματισμένου να ξεκινήσει στις 27 Νοεμβρίου σόου του Μπιλ Κόσμπι ανακοίνωσε η ιντερνετική υπηρεσία Netflix λόγω των αλλεπάλληλων καταγγελιών γυναικών ότι έπεσαν θύματα βιασμού από τον δημοφιλή ηθοποιό.

Η ανακοίνωση της Netflix έρχεται λίγες ώρες μετά τη νέα καταγγελία πρώην μοντέλο και τηλεοπτικής παρουσιάστριας Τζάνις Ντίκινσον ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον 77χρονο σήμερα ηθοποιό το 1982.

Μιλώντας στην εκπομπή Entertainment Tonight, η Ντίκινσον υποστήριξε ότι με πρόσχημα μια τηλεοπτική πρόταση, ο Κόσμπι της πρότεινε να φάνε μαζί στην Καλιφόρνια και στη συνέχεια της επιτέθηκε σεξουαλικά. «Το επόμενο πρωί ξύπνησα και δεν φορούσα τις πιτζάμες μου. Θυμήθηκα ότι, πριν λιποθυμήσω, μου είχε επιτεθεί σεξουαλικά» σημείωσε.

«Τις τελευταίες εβδομάδες, οι ανυπόστατες κατηγορίες κατά του κ. Κόσμπι έχουν επανεμφανιστεί. Το γεγονός ότι επαναλαμβάνονται δεν σημαίνει ότι είναι αληθινές. Ο κ. Κόσμπι δεν θα κάνει κανένα σχόλιο και θέλει να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του για την υποστήριξή τους. Σήμερα, στην ηλικία των 77 ετών, συνεχίζει να κάνει τη δουλειά του όσο πιο καλά μπορεί. Δεν θα υπάρξει άλλη ανακοίνωση από τον κ. Κόσμπι», ανέφερε σε ανακοίνωση της η δικηγόρος του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ