Μόνικα Λεβίνσκι :Ήρθε η ώρα να θάψω το μπλε φόρεμα

Μόνικα Λεβίνσκι :Ήρθε η ώρα να θάψω το μπλε φόρεμα

 

Η Μόνικα Λεβίνσκι μιλά για πρώτη φορά για την σχέση της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον. «Ήρθε η ώρα να κάψω τον μπερέ και να θάψω το μπλε φόρεμα», λέει στο Vanity Fair και εξομολογείται: «Μετανιώνω βαθιά για όσα συνέβησαν ανάμεσα σε μένα και στον Πρόεδρο Κλίντον. Επιτρέψτε μου να το επαναλάβω: Εγώ μετανιώνω βαθιά για όσα συνέβησαν».

Μετά από δέκα χρόνια σιωπής, η 40χρονη Μόνικα αναφέρει ότι τα ΜΜΕ πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται με εκείνη και δηλώνει αποφασισμένη να δώσει ένα διαφορετικό τέλος στην ιστορία της.

Η ίδια υποστηρίζει ότι η σχέση της με τον Μπιλ Κλίντον ήταν μία σχέση ανάμεσα σε δύο ενήλικες και αποκαλύπτει: «Σίγουρα το αφεντικό μου με εκμεταλλεύτηκε αλλά η σχέση μας ήταν συναινετική. Η “κατάχρηση” της σχέσης ήρθε όταν έγινα εξιλαστήριο θύμα προκειμένου να προστατεύσει την ισχυρή θέση που κατείχε».

Επίσης μιλά για τη ζωή της μετά το ροζ σκάνδαλο και σημειώνει ότι «απέρριψα προσφορές που μου έκαναν και από τις οποίες θα κέρδιζα περισσότερα από 10 εκατ. δολάρια». Αμέσως μετά, όπως λέει η ίδια πήγε στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη , στο Πόρτλαντ και στο Όρεγκον και πέρασε από πολλές συνεντεύξεις για να βρει μία δουλειά.

«Δεν ήμουν ποτέ η κατάλληλη για τη θέση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ήμουν η κατάλληλη αλλά… για λάθους λόγους», αναφέρει η Μόνικα Λεβίνσκι.

Η πρωταγωνίστρια του σκανδάλου που μονοπώλησε στα ΜΜΕ, αποκαλύπτει ότι είχε τάσεις αυτοκτονίας. Όπως λέει αφορμή για να σπάσει τη σιωπή της αποτέλεσε η αυτοκτονία ενός 18χρονου που δεχόταν εκφοβισμό έπειτα από ένα βίντεο στο οποίο φιλούσε έναν άλλον άνδρα.

«Η μητέρα μου ξαναζούσε το 1998, όταν δε με άφηνε από τα μάτια της. Ξαναζούσε εκείνες τις εβδομάδες όπου έμενε μαζί μου στο κρεβάτι κάθε βράδυ γιατί είχα αυτοκτονικές τάσεις. Η ντροπή, η περιφρόνηση και ο φόβος… την είχαν κάνει να φοβάται ότι θα αφαιρούσα τη ζωή μου», αναφέρει η Λεβίνσκι.

 

Πηγή: Vanity Fair

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ