“Μου αρέσουν τα κορίτσια”

“Μου αρέσουν τα κορίτσια”

Είναι διάσημη, πλούσια, εκκεντρική και το να σοκάρει την κοινή γνώμη, το έχει στο DNA της. Τώρα, επιστρέφει δριμύτερη και μιλάει για τις ομοφυλοφιλικές της σχέσεις.

Ο λόγος για την Lady Gaga, που ακολουθώντας τα χνάρια αρκετών διασήμων του Hollywood και όχι μόνο, μιλάει για την ερωτική της ζωή, χωρίς κανένα φόβο, σπάζοντας όλα τα ταμπού.

Αυτή τη φορά, βρέθηκε στο “Watch What Happens Live” και αποκάλυψε ότι “μου αρέσουν τα κορίτσια”.

Η εξομολόγησή της αρχίζει κάπως έτσι: “Έχω κάνει κάποιες βουτιές σ’ αυτή τη λίμνη (της ομοφυλοφιλίας). Μου αρέσουν τα κορίτσια. Ξέρω, ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι τα λέω για να σοκάρω, αλλά στην πραγματικότητα μου αρέσουν”.

Βέβαια, η Gaga έχει σχέση με τον Τaylor Kinney (ο λυκάνθρωπος του σίριαλ “Vampire Diaries”), τον οποίο λέει ότι τον επέλεξε, γιατί μπορεί και συμβαδίζει με τις γυναίκες που είχε στη ζωή της η εκκεντρική τραγουδίστρια.

Και συνεχίζει: “Νομίζω ότι οι ομοφυλόφιλες γυναίκες είναι πιο τολμηρές από τους άντρες, όταν σε πλησιάζουν. Και πραγματικά μου αρέσει αυτό. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή, που βρήκα έναν άντρα που με πλησίασε με τη δύναμη μιας ομοφυλόφιλης γυναίκας και τον που ερωτεύτηκα”.

 

Πηγή φωτογραφίας twitter: χρήστης @ladygaga

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ