Ο Ντεπαρντιέ στο… Μουντιάλ

Ο Ντεπαρντιέ στο… Μουντιάλ

Η επιστροφή του «άσωτου υιού» της Γαλλίας, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, στα πάτρια εδάφη μπορεί να έγινε γνωστή χθες από τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, ωστόσο δεν θα διαρκέσει παρά λίγες ημέρες.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο ο Ντεπαρντιέ επέστρεψε στο Παρίσι είναι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και αυτό φρόντισε να το τονίσει σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Είναι η πρώτη φορά που γυρίζω πάλι μία ταινία στη Γαλλία», είπε αναφερόμενος στην εποχή που ξέσπασε ο ανεμοστρόβιλος της δημοσιότητας γύρω από τη φυγή του. «Είχα αρνηθεί όλες τις γαλλικές ταινίες, γιατί δεν με καταλάβαιναν. Είμαι Ρώσος και Βέλγος πολίτης. Ζω στη Ρωσία, όπου πέρασα τρεισήμισι μήνες. Έχω εταιρείες στις χώρες όπου ζω, γιατί είναι πιο επωφελές», εξήγησε για να προσθέσει: «Σε 15 χρόνια έχω περάσει μάλλον μόνο πέντε μήνες στη Γαλλία. Από τον Δεκέμβριο του 2012, ενάμιση… Δεν διαφεύγω από την εφορία, αλλά από τον τρόπο με τον οποίο οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν τα χρήματα που παίρνουν».

Ο Ντεπαρντιέ γύρισε στη Γαλλία για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «F2014» του Φρεντερίκ Ομπουρτέν, στην οποία υποδύεται τον ιδρυτή του Μουντιάλ και συνιδρυτή της FIFA Ζιλ Ριμέ. Με ένα διεθνές καστ να τον πλαισιώνει και περαιτέρω γυρίσματα στη Βραζιλία, την Ελβετία και την Ισπανία, το φιλμ προορίζεται να βγει στις αίθουσες λίγο πριν από την έναρξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου το 2014. «Η ταινία ήταν σχεδιασμένη να γίνει εδώ και καιρό, αλλά η υλοποίησή της αποδείχτηκε δύσκολη», σχολίασε ο ηθοποιός. «Πρόκειται για την ιστορία του ποδοσφαίρου μέσα από τις ιστορίες τεσσάρων ανδρών με απίστευτη δύναμη», συμπλήρωσε.

 

Πηγή: Έθνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ