“Είμαστε πιο καλοί φίλοι από ό,τι εραστές”

“Είμαστε πιο καλοί φίλοι από ό,τι εραστές”

Οι δυο ηθοποιοί, Μαρία Σολωμού και Αλέξης Γεωργούλης, φωτογραφίζονται για το περιοδικό “ΟΚ!” και αποκαλύπτουν αν υπάρχει ερωτισμός όταν φιλιούνται.

 

Στην ερώτηση αν έχει νιώσει ερωτική επιθυμία τη στιγμή που φιλάει συμπρωταγωνίστριά του, ο Αλέξης Γεωργούλης σχολίαζει: “Ουκ ολίγες φορές. Όμως δεν το αφήνω να εξελιχθεί. Όταν παίζεις σε ένα έργο σου επιβάλλεται από το κείμενο να αγκαλιάσεις και να φιλήσεις τη συμπρωταγωνίστριά σου, κάτι που στην πραγματική ζωή μπορεί να μην έκανες ποτέ. Αυτό όμως που βιώνω εκείνη τη στιγμή, φορώντας τον μανδύα ενός ρόλου, δεν είναι η αλήθεια του Αλέξη, αλλά του ήρωα που καλείται να υποδυθεί. Δεν έχει νόημα λοιπόν να περάσω αυτό που νιώθω εκείνη τη στιγμή στην πραγματική μου ζωή”.

 

Όσο για το αν ζηλεύει ο Πάνος Μουζουράκης την Μαρία Σολωμού εξαιτίας της συνεργασίας με τον Αλέξη Γεωργούλη, η ηθοποιός απαντά: “Παρόλο που ο Πάνος είναι αρκετά ζηλιάρης, τον Αλέξη δεν τον ζηλεύει καθόλου. Ίσα – ίσα που κάνουν και παρέα και πριν από μερικές ημέρες βγήκαν μόνοι τους έξω κι εμε΄να δεν με πήραν μαζί. Αλλά και γιατί να ζηλέψει κάτι που έχει τελειώσει; Αν κρίνω από εμένα, πιο πολύ θα ζήλευα μια άγνωστη που θα πλησίαζε τον Πάνο παρά μια πρώην του”.

Τέλος στην ερώτηση αν πιστεύουν ότι είναι πιο καλοί φίλοι, από ό,τι εραστές, ο Αλέξης Γεωργούλης απάντησε: “Εννοείται ότι είμαστε πιο καλοί φίλοι” και η Μαρία Σολωμού σχολίασε: “Εγώ δεν ξέρω τι να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι ούτε πώς βρεθήκαμε, ούτε πώς τσακωθήκαμε, ούτε πώς χωρίσαμε, ούτε πώς γίναμε φίλοι μετά. Πάντως είμαστε πολύ καλοί φίλοι και αυτό είναι που μετράει”.

 

Πηγή: OK!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ