Συνελήφθη επίδοξος…κανίβαλος

Συνελήφθη επίδοξος…κανίβαλος

 

 

Σχεδίαζε την απαγωγή, το βιασμό, το βασανισμό και τελικά τον κανιβαλισμό γυναικών, αλλά συνελήφθη από τους συναδέλφους του πριν καταφέρει να κάνει πράξη τα σχέδιά του. Ο λόγος για αμερικανό αστυνομικό της Νέας Υόρκης, ο οποίος φέρεται να είχε μακάβρια σχέδια για να μαγειρέψει και να καταναλώσει μέρη του σώματός τους…

 

Ο Τζιλμπέρτο Βάλε κρατείται ήδη, χωρίς δυνατότητα εγγύησης, και αντιμετωπίζει κατηγορίες οι οποίες αφορούν συνομωσία για απαγωγή και χρήση της βάσης δεδομένων της αστυνομίας για παράνομους σκοπούς.

Τις αρχές κινητοποίησε με καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του, ενώ η έρευνα στον υπολογιστή του Βάλε αποκάλυψε ένα αρχείο φακέλων περίπου 100 γυναικών, με ονόματα, φωτογραφίες, αλλά και διευθύνσεις και περιγραφές για κάθε μία από αυτές.

Ο 28χρονος φέρεται να είχε κάνει χρήση των αστυνομικών αρχείων για να δημιουργήσει τον κατάλογο των υποψήφιων θυμάτων του, σύμφωνα με τις αρχές της Νέας Υόρκης.

«Σκεφτόμουν να δέσω το σώμα της σε κάποιου είδους μηχανισμό… να τη μαγειρέψω σε χαμηλή φωτιά, να την κρατήσω ζωντανή όσο περισσότερο γίνεται», έγραφε διαδικτυακά ο Βάλε σε συνεργό του, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό.

O Βάλε, ο οποίος υπηρετεί στην αστυνομία εδώ και έξι χρόνια, άκουσε ήρεμος και χωρίς να αντιδράσει καθόλου την απαγγελία των κατηγοριών. Η υπεράσπισή του έκανε λόγο για «αποκλίνουσα σεξουαλική φαντασία», η οποία όμως δεν είχε καμία σχέση με τον πραγματικό κόσμο.

 

 

ΠΗΓΗ: www.naftemporiki.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ