“Η selfie που απέδειξε ότι δεν ήμουν βιαστής” – Τι δηλώνει ο 18χρονος Ισραηλινός που κατηγορήθηκε για τον ομαδικό βιασμό στην Κύπρο – ΦΩΤΟ

Αυτή είναι η selfie φωτογραφία που βοήθησε τον 18χρονο Yona Golub να αποδείξει την αθωότητά του, σχετικά με τον ομαδικό βιασμό που κατήγγειλε η 19χρονη Βρετανίδα, στην Κύπρο.

Ο Yona ήταν ένας εκ των 12 Ισραηλινών, που η Βρετανίδα κατήγγειλε ότι την βίασαν. Η φωτογραφία δείχνει τον 18χρονο να βρίσκεται στο κρεβάτι με την σύντροφό του και βοήθησε στο να αποκαλυφθεί το ψέμα της Βρετανίδας, καθώς τραβήχτηκε το πρωί της 17ης Ιουνίου, την ίδια δηλαδή χρονική στιγμή που η 19χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι δέχτηκε την επίθεση. Ανακουφισμένος, πλέον, ο Yona, σημειώνει ότι σε αυτή τη φωτογραφία οφείλει το γεγονός ότι επέστρεψε σπίτι του στο Ισραήλ και δεν κατέληξε στη φυλακή.

Μιλώντας για πρώτη φορά από τη στιγμή που αφέθηκε ελεύθερος, ο 18χρονος περιέγραψε πώς οι αστυνομικοί τον σήκωσαν από το κρεβάτι του ξενοδοχείου, όπου διέμενε.

«Η αστυνομία χτύπησε την πόρτα και με ξύπνησε. Οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα στο δωμάτιο. Με σήκωσαν από το κρεβάτι και είπαν: ‘συλλαμβάνεσαι ως ύποπτος για βιασμό’. Δεν ήξερα για ποιο πράγμα μιλούσαν. Με ανάγκασαν να ντυθώ, μου φόρεσαν χειροπέδες και με πήγαν στον αστυνομικό σταθμό. Ήμουν τόσο συγχυσμένος. Δεν είχα ιδέα τι γινόταν. Η φίλη μου ήταν τρομοκρατημένη», δηλώνει ο Yona.

Όπως υποστηρίζει, «δεν ήμουν καν στο δωμάτιο και δεν είχα δει ποτέ αυτή τη γυναίκα στη ζωή μου. Βρισκόμουν μαζί με την Ισραηλινή σύντροφό μου εκείνη την ώρα, αλλά η αστυνομία με είχε συνδέσει με την υπόθεση. Όταν ήρθαν για να συλλάβουν τους φίλους μου, νόμιζαν πως ήμουν κι εγώ με αυτή τη γυναίκα. Προφανώς, όταν της έδειξαν τη φωτογραφία μου, εκείνη είπε πως βρισκόμουν κι εγώ στο δωμάτιο. Ήταν όλα ένα ψέμα. Εγώ δεν είχα καμία σχέση. Η αστυνομία απλά πίστεψε όλα όσα υποστήριξε η 19χρονη, αλλά είδατε πως στο τέλος η ίδια παραδέχθηκε πως είπε ψέματα».

Ο 18χρονος αποκάλυψε πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της Βρετανίδας, αναφέροντας πως «ο κόσμος εδώ δεν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί και καταριέται την οικογένειά μου. Δεν καταλαβαίνει ότι αυτό το κορίτσι είπε αυτά τα πράγματα χωρίς κανένα λόγο. Η ζωή μου έγινε πολύ δύσκολη. Απολύθηκα από τη δουλειά μου, εξαιτίας αυτού του συμβάντος. Τα αφεντικά μου με αναγνώρισαν από τις ειδήσεις από την Κύπρο και μου είπαν ‘Μην ξανάρθεις στη δουλειά’. Προσπάθησα να τους εξηγήσω την αλήθεια, αλλά δεν άκουγαν».

Πηγή: dailymail.co.uk

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ