Σοκάρει διάσημος παρουσιαστής: Ο 4χρονος γιος μου είναι η μετεμψύχωση της πριγκίπισσας Νταϊάνα – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο διάσημος παρουσιαστής, Ντέιβιντ Κάμπελ, από την Αυστραλία προχώρησε σε μια ανατριχιαστική αποκάλυψη λέγοντας ότι ο 4χρονος γιος του Μπιλ πιστεύει πως είναι η μετεμψύχωση της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Μιλώντας στο σόου Today Extra, ο παρουσιαστής ανέφερε και περισσότερες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το πάθος του γιου του με την εκλιπούσα πριγκίπισσα, που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το 1997. Ο ίδιος και η σύζυγός του εξέτασαν τις γνώσεις του Μπιλ σχετικά με τη ζωή της Νταϊάνα, όπως είπε, και τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά.

“Του δείξαμε φωτογραφίες από τα Ανάκτορα, τόσο το Ουίνδσορ όσο και το Μπαλμόραλ και τον ρωτήσαμε ποιο ήταν το Μπαλμόραλ. Εκείνος το έδειξε αμέσως και είπε ότι η Νταϊάνα και η οικογένειά της αγαπούσαν να περνούν εκεί τα καλοκαίρια”. Παράλληλα ο μικρός Μπιλ αποκάλυψε στους γονείς του ότι τα πνεύματα έρχονται και τον παίρνουν τα βράδια ενώ τον φέρνουν στο σπίτι το πρωί.

“Όταν ο Μπίλι ήταν μωρό, δεν κοιμόταν καλά τα βράδια. Η Λίζα τον ρώτησε γιατί κι εκείνος απάντησε “επειδή έρχονται και με παίρνουν”. Η σύζυγός μου επέμεινε ποιοι και ο Μπίλι έδειξε την οροφή και είπε: “Το κάνουν. Αλλά με φέρνουν πίσω το πρωί”.

Ο Ντέιβιντ που έχει άλλα δύο παιδιά, τον 9χρονο Λίο και την τετράχρονη Μπέτι,μίλησε πρώτη φορά για τις υπερφυσικές συναντήσεις του Μπίλι στο περιοδικό Stellar σε συνέντευξή του την Κυριακή.

“Ξεκίνησε όταν κάποιος έδωσε στη σύζυγό μου Λίζα μία κάρτα με την πριγκίπισσα Ντι πάνω. Ο Μπίλι, που τότε ήταν 2 ετών γύρισε και είπε ΄κοιτάτε, εγώ είμαι όταν ήμουν πριγκίπισσα'” Κάποια στιγμή, λίγο αργότερα οι γονείς έμειναν άφωνοι όταν υποδέχονταν Σκωτσέζους φίλους και ο Μπίλι τους περιέγραψε την πριγκιπική κατοικία στο Μπαλμόραλ απέξω κι ανακατωτά.

Τόσο ο Ντέιβιντ όσο και η Λίζα δεν μπορούσαν να καταλάβουν από πού ο Μπίλι απέκτησε τέτοιου είδους γνώσεις, αφού δεν συζητούν για τη βρετανική μοναρχία στο σπίτι. Όταν έγινε τεσσάρων ετών και επέμενε ότι κάποτε ήταν πριγκίπισσα, το ζευγάρι άρχισε να τον ρωτά περισσότερα πράγματα για την προηγούμενη ζωή του. Όταν τον ρώτησαν “ποιος άλλος ήταν στην οικογένειά σου όταν ήσουν πριγκίπισσα ο Μπίλι απάντησε: “Έχω αδερφούς και αδερφές, έχω έναν αδερφό που τον λένε Τζον”” είπε ο μικρός και το ζευγάρι χλώμιασε όταν έψαξε στο google και ανακάλυψε ότι η Νταϊάνα είχε πράγματι έναν αδερφό που τον έλεγαν Τζον και πέθανε όταν ήταν παιδί το 1960, έναν χρόνο πριν γεννηθεί εκείνη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ