Μεθυσμένος κρατούμενος έκλεψε φορτηγάκι… για να επιστρέψει στη φυλακή

Μία ιστορία βγαλμένη από κωμική ταινία, με πρωταγωνιστή έναν 29χρονο κρατούμενο, διαδραματίστηκε στο Παρίσι.

Ο 29χρονος, που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, έκλεψε ένα φορτηγάκι προκειμένου να φτάσει έγκαιρα… στη φυλακή.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας είχε καταδικαστεί για μια υπόθεση ναρκωτικών και εξέτιε την ποινή του στη φυλακή των Βερσαλλιών, στα δυτικά του Παρισιού, αλλά σε καθεστώς ημιελευθερίας. Βρισκόταν στο Βιροφλέ, μια γειτονική κοινότητα, όταν αντιλήφθηκε ότι η ώρα είχε περάσει και έπρεπε να επιστρέψει αμέσως στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Για κακή του τύχη, ένας κούριερ είχε μόλις σταθμεύσει το φορτηγάκι του, αφήνοντας τα κλειδιά επάνω. Ο νεαρός άδραξε την ευκαιρία και μαζί με το φορτηγάκι έκλεψε και το πορτοφόλι του οδηγού.

Οι αστυνομικές αρχές, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, συνέλαβαν τον 29χρονο την ώρα που έφτανε στη φυλακή. Όταν βρέθηκε επάνω του η ταυτότητα του κούριερ, ισχυρίστηκε ότι ήταν ο εργοδότης του. Δεν μπόρεσε όμως να δώσει μια ικανοποιητική εξήγηση για το πού βρήκε τα δύο κινητά τηλέφωνα και ένα τσιγάρο με κάνναβη, που είχε επίσης στην κατοχή του. Ο 29χρονος παραδέχτηκε ότι έκλεψε το όχημα γιατί είχε καθυστερήσει να επιστρέψει στη φυλακή.

Ο δράστης παραμένει υπό κράτηση και θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο, ενώ το φορτηγάκι στο συνεργείο, καθώς ο 29χρονος του προκάλεσε ζημιές δεδομένου ότι δεν ήξερε να οδηγεί και ήταν μεθυσμένος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ