Τρίτη ευκαιρία στον έρωτα: Δύο φορές χήρα παντρεύεται έναν άνδρα που είναι ολόιδιος ο δεύτερος σύζυγός της – ΦΩΤΟ

Έναν άνδρα που είναι ολόιδιος με τον μακαρίτη -δεύτερο- σύζυγό της παντρεύεται η Τζέσικα Χάσλεμ Μπάντοφτ, 30 χρονών από το Πρέστον του Λάνκασαϊρ. Μέχρι να κλείσει τα 30 της χρόνια η Τζέσικα είχε παντρευτεί και χάσει και τους δύο συζύγους της. Τώρα τολμά να παντρευτεί τρίτη φορά έναν άνδρα που είναι φτυστός ο δεύτερος σύζυγός της και αστειεύεται συστήνοντάς τον στο κοινό λέγοντας “πρόσεψε μην μου πεθάνεις κι εσύ”.

Η Τζέσικα έχει τρεις γιους, τον 8χρονο Τόμπι, τον 6χρονο Τζορτζ και τον 4χρονο Μπάρναμπι από τους δύο γάμους της. Σε ανάρτησή της στο facebook απευθύνεται στους διαδικτυακούς της φίλους και “επιδεικνύει” τον μέλλοντα σύζυγό της. Κάνει λόγο για τα γυρίσματα της μοίρας και τονίζει πως αν και δεν αναζητούσε νέα σχέση, ο 37χρονος Στίβεν, που είναι ντράμερ, την αποδέχτηκε με όλα της τα προβλήματα και την κάνει να γελάει. “Τρίτη φορά τυχερή;” επισημαίνει.

“Η φοβισμένη και εύθραυστη καρδιά μου κατά κάποιον τρόπο άνοιξε στην πιθανότητα να γίνει ολόκληρη ξανά” έγραψε στην ανάρτησή της καθώς η διπλή απώλεια τη συνέθλιψε. “Είμαι δυο φορές χήρα, και η καρδιά μου ράγισε σε εκατομμύρια κομμάτια, αλλά ακόμη είναι μεγάλη για να αγαπήσει ξανά”.

Ο πρώτος της σύζυγος, Τζέισον, ήταν μόλις 24 όταν σκοτώθηκε σε εργατικό δυστύχημα τον Αύγουστο του 2014 όταν ήταν μόλις 12 εβδομάδων έγκυος στον τρίτο τους γιο. Δύο χρόνια μετά τον θάνατό του, η Τζέσικα προσέλαβε κηπουρό, τον Τομ και γρήγορα το ζευγάρι ερωτεύθηκε. Ωστόσο, ο Τομ έπασχε από λέμφωμα και ενώ το είχε καταπολεμήσει δύο φορές στο παρελθόν, έξι μήνες μέσα στη σχέση τους, ο καρκίνος επέστρεψε. Πέθανε σε ηλικία 32 ετών τον Ιανουάριο του 2018 και έπειτα από 18 μήνες σχέσης. Η Τζέσικα ξεκίνησε το blog της όταν έχασε τον Τζέισον και λέει ότι το γράψιμο τη βοήθησε να διαχειριστεί το πένθος.

Γνώρισε τον Τζέισον το 2009 και ο πρώτος τους γιος γεννήθηκε τον Μάιο του 2010. Ακολούθησε ο Τζορτζ τον Νοέμβριο του 2012. Παντρεύτηκαν τον επόμενο χρόνο αλλά έναν χρόνο μετά ο Τζέισον σκοτώθηκε αφήνοντάς την τραγικά μόνη και έγκυο.

Δύο ημέρες νωρίτερα είχαν πάει για το καθιερωμένο υπερηχογράφημα και η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. Εκείνη την ημέρα έφυγε για τη δουλειά. Μερικές ώρες μετά του τηλεφώνησε για να τον ρωτήσει αν ήθελε να του κρατήσει λίγο τσάι αλλά δεν πήρε απάντηση. Τηλεφώνησε ξανά και ξανά αλλά δεν πήρε απάντηση και αυτό ήταν πολύ ασυνήθιστο για εκείνον που πάντα έλεγε καληνύχτα στα παιδιά του. Λίγο αργότερα στην πόρτα της στέκονταν δύο αστυνομικοί που της ανακοίνωσαν τον θάνατο του Τζέισον. Είχε πάθει ηλεκτροπληξία.

Δύο χρόνια μετά, τον Ιούλιο του 2016 γνωρίστηκε με τον Τομ. Από την πρώτη στιγμή είχαν χημεία και επικοινωνία. Στο πρώτο τους ραντεβού έμαθε τα τραγικά νέα. Ωστόσο, ο ογκολόγος του έδωσε μόλις 5% πιθανότητες να ασθενήσει από τον καρκίνο. Και όμως, ήταν τα Χριστούγεννα του 2016 που το λέμφωμα επανεμφανίστηκε στα 31 του χρόνια, έπειτα από 7 χρόνια. Υπεβλήθη σε μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων, αλλά 100 ημέρες μετά ο καρκίνος ήταν ακόμη εκεί. Στις 6 Ιανουαρίου 2018 ο οργανισμός του εμφάνισε μία επιπλοκή από τη μεταμόσχευση και άρχισε να πέφτει το ανοσοποιητικό του. Είχε μέρες να ζήσει. Παντρεύτηκαν το ίδιο απόγευμα και πέθανε 30 ώρες μετά. Οι φωτό από την Daily Mail

Ο Στίβεν και η Τζέσικα

Ο Τομ και η Τζέσικα

Ο Τομ και η Τζέσικα

Ο Τομ και τα παιδιά

Ο Τομ και η Τζέσικα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ