Ο Μπερλουσκόνι καθησυχάζει: Είμαι καλά και έτοιμος για τις εκλογές

Πρόβλημα στα νεφρά αντιμετώπιζε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Ωστόσο, δηλώνει ότι είναι έτοιμος να συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία για τις επικείμενες ευρωεκλογές.

«Είμαι καλά κι έτοιμος για την προεκλογική εκστρατεία» έγραψε στο Twitter.

Ο μεγιστάνας των ΜΜΕ, που υπέστη κολικό του νεφρού, θα χρειαστεί να περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο του Μιλάνου, όπου μεταφέρθηκε το πρωί, έγινε γνωστό από ιταλικά ΜΜΕ.

«Ο πρόεδρος της Forza Italia Σίλβιο Μπερλουσκόνι πάει καλά και θα ακολουθήσει μια θεραπεία με αναλγητικά στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε, όπου θα παραμείνει υπό νοσηλεία απόψε» δήλωσε στον Τύπο η γερουσιαστής Λίσια Ρονζούλι.

Ο Μπερλουσκόνι επρόκειτο να συμμετάσχει στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των υποψηφίων του κινήματός του στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όμως ο γιατρός του το απαγόρευσε «κατηγορηματικά», εξήγησε η Ρονζούλι.

Σε ένα γραπτό μήνυμα που έστειλε στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, ο πρώην πρωθυπουργός διαβεβαιώνει ότι οι «υπέρμαχοι της εθνικής κυριαρχίας, αρχής γενομένης από την ακροδεξιά Λέγκα, αν και πέτυχαν ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα στην Ιταλία, θα απομονωθούν στην Ευρώπη».

Ένας φωτογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου, που βρίσκεται μπροστά από το νοσοκομείο, είδε να μπαίνει ο Πάολο Μπερλουσκόνι, ο αδελφός του δισεκατομμυριούχου, όπως και ο Ιταλός επιχειρηματίας Λάπο Ελκάν, εγγονός του Τζιοβάνι Ανιέλι, ένας εκ των κληρονόμων της Fiat.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοικτής καρδιάς πριν από τρία χρόνια στο ίδιο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε σήμερα το πρωί με ασθενοφόρο.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ