Με την “Πέππα το Γουρουνάκι” θα γιορτάσει η Κίνα τη χρονιά του χοίρου

Η Κίνα θα σηματοδοτήσει τη χρονιά του χοίρου, που αρχίζει τον Φεβρουάριο, με μια νέα ταινία της “Πέππα το Γουρουνάκι“, μιας βρετανικής σειράς κινούμενων σχεδίων που πριν από μερικούς μήνες είχε κατηγορηθεί για ανατρεπτικό περιεχόμενο και χιλιάδες επεισόδιά της είχαν λογοκριθεί από μια κινεζική ιντερνετική πλατφόρμα.

Ένας επίσημος κατάλογος της κινεζικής κυβέρνησης με τις ταινίες που ετοιμάζονται, περιλαμβάνει μια ταινία με τίτλο «Η Πέππα το Γουρουνάκι γιορτάζει το κινεζικό Νέο Έτος», η οποία έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο 2019 με την ευκαιρία των διακοπών για το κινεζικό Νέο Έτος, αναφέρει η εφημερίδα China Daily.

Παραγωγή της Alibaba Pictures και του καναδικού ομίλου Entertainment One –που έχει τα δικαιώματα της Πέππα το Γουρουνάκι–, η ταινία θα φέρει στην οθόνη τις παραδοσιακές φιγούρες της συγκεκριμένης σειράς κινουμένων σχεδίων, ηρωίδα της οποίας είναι ένα γουρουνάκι σε έντονο ροζ χρώμα, καθώς και δύο καινούρια πρόσωπα, τον «Ντάμπλινγκ» και τον «Μπάλα ρυζιού γλασέ», δύο φημισμένα πιάτα της κινεζικής γαστρονομίας.

Η «Πέππα το Γουρουνάκι» έφθασε στην Κίνα στα μέσα της δεκαετίας του 2000 και έγινε εξαιρετικά δημοφιλής χάρη σε επεισόδια μεταγλωττισμένα στη μανδαρινική.

Η δημοτικότητά της αυτή εντάθηκε στα τέλη του 2017 σ’ ένα κοινό νεαρών ενηλίκων, καθώς πολλαπλασιάστηκαν οι χρήστες του Ίντερνετ –μεταξύ των οποίων και ορισμένοι σταρ– που παρουσίαζαν εφήμερα τατουάζ «Πέππα το Γουρουνάκι» σε selfies, ενώ προϊόντα που έφεραν τη μορφή της «Πέππα», όπως φλυτζάνια, ρολόγια ή ρούχα, έκαναν μεγάλες πωλήσεις.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ