Ημερολόγιο με ημίγυμνους… ταξιτζήδες – ΒΙΝΤΕΟ

Κάποιοι από τους πιο εμφανίσιμους οδηγούς ταξί της Νέας Υόρκης έδειξαν τα.. προσόντα τους, όταν δέχθηκαν να φωτογραφηθούν ημίγυμνοι για το ημερολόγιο του 2019.

Στις 12 σελίδες του ημερολογίου εμφανίζονται δώδεκα πραγματικοί ταξιτζήδες ντυμένοι και λιγότερο.. ντυμένοι, σε διάφορους δρόμους της Νέας Υόρκης, ποζάροντας πάντα δίπλα, πάνω ή και μέσα στα επαγγελματικά τους οχήματα.

Το ημερολόγιο δεν είναι τίποτε άλλο από την.. αστεία εκδοχή ημερολογίων με σέξι παρουσίες.

Είναι ο έκτος χρόνος που κυκλοφορεί το συγκεκριμένο ημερολόγιο, με τον εμπνευστή του να τονίζει τη χιουμοριστική πλευρά του πράγματος, σε παραλληλισμό με την άρρηκτα δεμένη εικόνα των ταξί με την πόλη της Νέας Υόρκης.

Να σημειωθεί, πάντως ότι, οι έντεκα από τους δώδεκα οδηγούς ταξί είναι μετανάστες στην Αμερική, από διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων η Ρωσία και ο Παναμάς.

Τα έσοδα του ημερολογίου, άλλωστε, θα δοθούν σε Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση, η οποία τα τελευταία 130 χρόνια στηρίζει μετανάστες και οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα.

Το ημερολόγιο στοιχίζει 14,99 δολάρια και τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει πάνω από 70.000 δολάρια στην Οργάνωση.Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ