Συνεχίζεται η δίκη για το διπλό φονικό της Κύπρου – Καταθέτει ο πρώτος μάρτυρας 

Ενώπιον Κακουργιοδικείου οδηγούνται εκ νέου σήμερα οι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη διπλή δολοφονία, που διαπράχθηκε τον περασμένο Απρίλιο στο Στρόβολο, με θύματα τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη σύζυγο του Ντίνα Σεργίου.

Στη σημερινή δικάσιμο θα ανακοινωθεί η απόφασή του δικαστηρίου, εάν δηλαδή κάνει ή όχι αποδεκτό το αίτημα του δικηγόρου της Σάρας Σιανς για ακύρωση του κατηγορητηρίου.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, ο συνήγορος υπεράσπισης της Σάρας Σιανς, Σωτήρης Αργυρού, προβάλλοντας τον ισχυρισμό για ελαττωματικό κατηγορητήριο, σημείωσε ότι η πελάτισσά του θα πρέπει να δικαστεί μόνο για συνωμοσία για ληστεία. Τους ισχυρισμούς του αντέκρουσε η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Πολίνα Ευθυβούλου.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης, αναμένεται να αρχίσει ουσιαστικά η διαδικασία, με την κατάθεση του πρώτου μάρτυρα, ο οποίος είναι ο χειριστής των τεκμηρίων.

Συνολικά υπάρχουν 111 μάρτυρες και 70 εξ αυτών είναι παραδεκτοί.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι, Λοϊζος Τζιωνής, Σάρα Σιάνς, Μάριος Χατζηξενοφώντος και Λευτέρης Σολωμού βρίσκονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες, φόνου εκ προμελέτης, ληστείας, νυχτερινής διάρρηξης και κλοπής, εισόδου σε κατοικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος της απαγωγής με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό και την κατοχή επιθετικών οργάνων.

Πηγή πληροφοριών: sigmalive.com, philenews.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ