Τα δάκρυα του Ρόντμαν: Ο Ομπάμα με είχε απορρίψει – Η γραμματέας του Τραμπ με ευχαρίστησε για τη βοήθειά μου με τη Β. Κορέα

Ο Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος βρίσκεται στη Σιγκαπούρη για τη συνάντηση του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξης στο CNN.

Ο Ρόντμαν φορούσε γυαλιά ηλίου και ένα καπελάκι με το σύνθημα του Τραμπ «Ας κάνουμε ξανά μεγάλη την Αμερική».

“Στην καρδιά και την ψυχή μου, όταν πήγα για πρώτη φορά στη Βόρεια Κορέα, αισθάνθηκα μεγάλη τιμή που με επέλεξαν να βρεθώ εκεί. Μόλις πήγα στη Β. Κορέα, δεν μπορούσα να καταλάβω πως είχε δημιουργηθεί όλη αυτή η κατάσταση. Είναι μια σπουδαία ημέρα σήμερα, και βρίσκομαι εδώ για να γίνω μάρτυρας, είμαι πολύ χαρούμενος” τόνισε.

Ο φορτισμένος συναισθηματικά πρώην μπασκετμπολίστας επιτέθηκε και στον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, λέγοντας ότι “Ο Ομπάμα δεν ασχολήθηκε ούτε για ένα δευτερόλεπτο μαζί μου”.

Με δάκρυα στα μάτια και λυγμούς αποκάλυψε ότι ενημερώθηκε προσωπικά από τον Λευκό Οίκο για τη συνάντηση των δύο ηγετών.

«Με κάλεσε η γραμματέας του Τραμπ και μου είπε: Ντένις, ο πρόεδρος είναι πολύ περήφανος για εσένα. Έχεις τις θερμές του ευχαριστίες. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα», είπε ο Ρόντμαν.

«Δεν χρειαζόμαστε ένα θαύμα. Χρειαζόμαστε απλά να ανοίξουν οι πύλες έτσι ώστε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Είναι μια σπουδαία μέρα. Είμαι τόσο χαρούμενος», είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ