Το πρώην κουνελάκι του Playboy άναψε φωτιές στον Τραμπ – Αν και μου φέρθηκε σαν πόρνη, εγώ τον ερωτεύτηκα – BINTEO

Η Κάρεν ΜακΝτούγκαλ μιλώντας για πρώτη φορά στο CNN, έπειτα από το ξέσπασμα του σκανδάλου για τη σχέση της με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την σχέση τους.

Το 46χρονο πρώην κουνελάκι του Playboy αναφέρθηκε στη 10μηνη σχέση τους, τα έντονα συναισθήματά της για τον Τραμπ, αλλά και τις τύψεις που είχε απέναντι στην Μελάνια. Η Μακ Ντούγκαλ μιλώντας στον δημοσιογράφο Άντερσον Κούπερ εξήγησε ότι γνωρίστηκαν το 2006, όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν παρουσιαστής του reality «Apprentice» και τον ερωτεύτηκε παράφορα.

Αναφορικά με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα είπε ότι «είναι ένας εξαιρετικά γλυκός και χαρισματικός άνθρωπος». Ακόμη περιέγραψε το πρώτο τους ραντεβού λέγοντας ότι όταν της τηλεφώνησε δέχθηκε αμέσως να τον συναντήσει, παρά το γεγονός ότι ήταν παντρεμένος. «Ήμουν ένα διαφορετικό κορίτσι τότε, περιτριγυριζόμουν συνεχώς από μοντέλα του Playboy και το μόνο που θέλαμε ήταν να περάσουμε καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης τους συνάντησης υπήρξε σεξουαλική επαφή. Σύμφωνα με την ΜακΝτούγκαλ αμέσως μετά ο Τραμπ της πρόσφερε χρήματα, με αποτέλεσμα εκείνη να σοκαριστεί.

«Μετά από την επαφή μας, προσπάθησε να με πληρώσει και πραγματικά έμεινα άφωνη. Το γεγονός ότι με έβλεπε με αυτόν τον τρόπο με πλήγωσε και δεν ήξερα πώς να το χειριστώ. Δεν μπορώ να περιγράψω καν την έκφραση στο πρόσωπό μου, θα πρέπει να ήταν πολύ λυπημένη. Του είπα ότι δεν είμαι τέτοιο κορίτσι και τότε εκείνος που απάντησε ότι είμαι πολύ ξεχωριστή» είπε.

Ο Τραμπ με καλούσε σε εκδηλώσεις όπου ήταν και τα ενήλικα παιδιά του

Από την άλλη πλευρά, ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί το σημείο όπου το πρώην μοντέλο επισημαίνει ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια της δεκάμηνης σχέσης τους, την προσκαλούσε σε εκδηλώσεις όπου βρίσκονταν και τα παιδιά του, τα οποία τα είχε γνωρίσει προσωπικά. Μάλιστα η ΜακΝτούγκαλ πιστεύει ότι ο Τραμπ ήταν ερωτευμένος μαζί της

Ο Τραμπ μιλούσε με πολύ καλά λόγια για την Ιβάνκα

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν και για την αγάπη που έχει ο Τραμπ για την κόρη του Ιβάνκα. «Ο Ντόναλντ μιλούσε συχνά με πολύ γλυκά λόγια για την κόρη του την Ιβάνκα, την οποία λατρεύει», είπε.

Συναντιόμασταν 4-5 φορές το μήνα – Κάναμε σεξ χωρίς προφυλακτικό

Το μοντέλο αποκάλυψε ότι συναντούσε τον μεγιστάνα 4-5 φορές και έκαναν σεξ χωρίς προφυλακτικό, ενώ περνούσαν αρκετό χρόνο μαζί. Μάλιστα μια φορά ο πρόεδρος των ΗΠΑ, της έδειξε την κρεβατοκάμαρα της Μελάνια κάνοντας την να αισθανθεί άσχημα.

Μιλούσε με σεβασμό για την Μελάνια

Κατά τη διάρκεια της σχέσης του ο Τραμπ της μίλησε ελάχιστα για την Μελάνια. Ωστόσο όταν το έκανε, έδειχνε σεβασμό προς το πρόσωπό της.

Χωρίσαμε όταν κατάλαβα ότι είναι ρατσιστής

Τέλος αναφερόμενη στον χωρισμό τους σημείωσε ότι χώρισαν όταν κατάλαβε ότι ήταν ρατσιστής. Μάλιστα υπογράμμισε ότι ενοχλήθηκε όταν ο Τραμπ αναφέρθηκε με απαξιωτικά λόγια σε έναν αφροαμερικανό φίλο της.

Δείτε τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο

Πηγή βίντεο: CNN

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ