Υποδοχή σταρ για τον Ομπάμα στο Μανχάταν – ΒΙΝΤΕΟ

Παρά το γεγονός ότι έχει φύγει από τον Λευκό Οίκο εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα, ο Μπαράκ Ομπάμα παραμένει δημοφιλής και εκατοντάδες πολίτες τον υποδέχτηκαν σαν κινηματογραφικό αστέρα, όταν τον είδαν στο Flatiron Building του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη.Φορώντας σκούρο κοστούμι και πουκάμισο χωρίς γραβάτα και κρατώντας ένα χάρτινο ποτήρι, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έδειχνε ξεκούραστος και χαλαρός στην είσοδο του κτιρίου γραφείων Flatiron.

Αμέσως μετά τη λήξη της θητείας του, ο Μπαράκ Ομπάμα πήγε μαζί με τη σύζυγό του Μισέλ πρώτα στην Καλιφόρνια και στη συνέχεια στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους όπου έμειναν μαζί με τον Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον στο ιδιόκτητο νησί του, Νέκερ.

Δεν είναι σαφές ποιον επισκέφθηκε ο Ομπάμα στο Μανχάταν, αλλά οι φήμες λένε ότι πιθανόν πήγαινε στο Ίδρυμα Simons, το οποίο διατηρεί γραφεία στο κτίριο αυτό.Η Μέριλιν και ο Τζέιμς Χάρις Σάιμονς, οι ιδρυτές του Simons Foundation, ήταν προσκεκλημένοι αρκετές φορές των Ομπάμα στον Λευκό Οίκο σε διάφορες επετείους και εκδηλώσεις.Ο Ομπάμα φωτογραφήθηκε επίσης με την κόρη του, Μάλια, στο ιταλικό εστιατόριο Ballato Emilio, στο Σόχο. Η μεγάλη του κόρη ζει πλέον στη Νέα Υόρκη πριν πάει για σπουδές στο Χάρβαρντ το φθινόπωρο.

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή βίντεο: Mail Online, YouTube News

Πηγή φωτο: DERAY MCKESSON/INSTAGRAM, Emilio Vitolo, Joe Ciriello / Instagram

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ