14 λεπτομέρειες από το εντυπωσιακό γραφείο του Ντόναλντ Τραμπ – ΦΩΤΟ

Λίγες ημέρες πριν από την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ για τη Προεδρία των ΗΠΑ, η Daily Mail παρουσιάζει φωτογραφίες από το γραφείο του δισεκατομμυριούχου μεγιστάνα, το οποίο βρίσκεται στον 26ο όροφο του Πύργου Τραμπ.

Το γραφείο του έχει πανοραμική θέα στο Central Park και περιβάλλεται από αλεξίσφαιρο γυαλί, για να αποτραπούν τυχόν απόπειρες δολοφονίας, ενώ οι τοίχοι του αλλά και ο καναπές, είναι διακοσμημένοι με βραβεία, τρόπαια, ακόμη και με ένα εξώφυλλο με τον ίδιο στο περιοδικό Playboy.

Επίσης, το γραφείο του είναι γεμάτο με αναμνηστικά από τη νίκη του στις εκλογές του Νοεμβρίου, φωτογραφίες από το παρελθόν του, καθώς και ένα πορτραίτο του πατέρα του Fred, ο οποίος πέθανε το 1999 σε ηλικία 93 ετών.

Εδώ είναι μερικά από τα αντικείμενα:

1. Το μυθιστόρημα του J.R. Thornton, «Beautiful Country», το οποίο περιγράφει τη φιλία ενός αγοριού από την Αμερική και ενός αγοριού από την Κίνα, που συναντιούνται κατά την προπόνησή τους με Εθνική Ομάδα Παίδων Τένις του Πεκίνου. Η ιστορία εκτυλίσσεται στη σύγχρονη Κίνα.

2. Δύο αντίγραφα του βιβλίου του CNN Unprecedented που μιλά για τη νίκη του Τραμπ στις εκλογές του 2016.

3. Το ανθρωπιστικό βραβείο A Tree of Life  το οποίο του απονεμήθηκε από το Εβραϊκό Εθνικό Ταμείο το 1983.

4. Το Κύπελλο της Αμερικής. Ο Τραμπ είχε χρηματοδοτήσει στο παρελθόν ένα σκάφος των ΗΠΑ στο διάσημο διαγωνισμό ιστιοπλοΐας, ο οποίος ξεκίνησε το 1851.

5. Το ανθρωπιστικό βραβείο Sholom, που του δόθηκε επίσης από την εβραϊκή κοινότητα, για το οποίο είχε πει ότι είναι ένα από τα πιο πολύτιμά του αντικείμενα.

6. Μια φωτογραφία του πατέρα του Τραμπ, Frederick, ο οποίος πέθανε το 1999.  Ήταν ένας μεγιστάνας ακινήτων και πηγή έμπνευσης για τον επίσης μεγιστάνα γιο του.

7. Το πατριωτικό βραβείο Nathan Hale, που του δόθηκε το 2015. Αυτό το βραβείο μουσκέτο, δίνεται προς τιμήν του Hale, ενός Αμερικανού στρατιώτη που εκτελέστηκε από τους Βρετανούς το 1776 σε ηλικία 21 χρονών.

8. Ένα αυτοκόλλητο προφυλακτήρα από την προεκλογική του καμπάνια, που γράφει το σλόγκαν ‘Ξανακάνε την Αμερική Μεγάλη’.

9. Μια δέσμη εφημερίδων των Financial Times.

10. Αντίγραφο του τεύχος του περιοδικού GQ με τον Τραμπ στο εξώφυλλο.

11. Ένα μπούμερανγκ που δόθηκε στον Τραμπ από το Forum Club το 1995 για αυτό που περιέγραψαν ως «Επανάκαμψη της Δεκαετίας» ύστερα από την επιστροφή των επιχειρήσεών του, μετά την κατάρρευση της αγοράς των ακινήτων το 1980.

12. Η φωτογραφία του με τον John F. Kennedy Jr.

13. Το εξώφυλλο του Playboy από το 1990. Ο Τραμπ είναι ένας από τους λίγους άνδρες που εμφανίστηκε ποτέ στο εξώφυλλο του περιοδικού

14. Στοιχεία από το περιοδικό Variety, τα οποία δείχνουν ότι το The Apprentice ήταν η νούμερο ένα τηλεοπτική εκπομπή στις ΗΠΑ το 2004.

 

Πηγή: dailymail.co.uk

Διαβάστε επίσης: 

Τρεμόντι: Ο Τραμπ γράφει Ιστορία, τελείωσε η ουτοπία της παγκοσμιοποίησης

Η καλύβα των 300 ετών στην οποία όλοι θα ήθελαν να μένουν – ΦΩΤΟ

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ