Δεύτερος γύρος διαδηλώσεων κατά του Τραμπ στις ΗΠΑ – ΦΩΤΟ

Για δεύτερο 24ωρο συνεχίζονται οι διαδηλώσεις κατά του νεοεκλεγέντος προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Στην ανατολική ακτή, διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Ουάσιγκτον, τη Βαλτιμόρη, τη Φιλαδέλφεια, αλλά και τη Νέα Υόρκη. Στη δυτική ακτή, στο Λος Άντζελες, στο Σαν Φρανσίσκο, στο Οουκλάντ στην Καλιφόρνια, αλλά και στο Πόρτλαντ του Όρεγκον.

Στο Πόρτλαντ, οι διαδηλωτές πέταξαν αντικείμενα στους αστυνομικούς και κατέστρεψαν πολλά οχήματα ενώ σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, διαδηλωτές προκάλεσαν ζημιές και σε κτίρια.

«Λόγω της εκτεταμένης εγκληματικής συμπεριφοράς, η διαδήλωση θεωρείται πλέον ταραχή. Το πλήθος έχει ενημερωθεί» σημείωσε στο Twitter η αστυνομική υπηρεσία του Πόρτλαντ.

Στη Φιλαδέλφεια οι αρχές έκαναν λόγο για χίλιους διαδηλωτές οι οποίοι κατέκλυσαν τις κεντρικές λεωφόρους της πόλης. 

Κυκλοφοριακό χάος προκάλεσαν διαδηλωτές σε κεντρική λεωφόρο στην Καλιφόρνια, ενώ στη Νέα Υόρκη και το Ντάλας πολίτες κρατούσαν ψηλά πλακάτ ενάντια στο μισογυνισμό, στο ρατσισμό και στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο.

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν και στο Βανκούβερ κοντά στο Πύργο του Ντόναλντ Τραμπ, όπως και σε κεντρικές λεωφόρους της πόλης του Καναδά.

Δείτε εδώ live από τα επεισόδια:

Διαβάστε επίσης:

Το tweet του Τραμπ για τις διαδηλώσεις εναντίον του

Η αντίδραση του Ντε Νίρο για την εκλογή του Τραμπ- ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ