Μήπως η Αστυνομία της Νέας Υόρκης να προσλάβει Σουηδούς; – ΒΙΝΤΕΟ

Το περιστατικό με τους τέσσερις Σουηδούς αστυνομικούς που σταμάτησαν, αναίμακτα, έναν καυγά μεταξύ δύο επιβατών στο μετρό της Νέας Υόρκης προκάλεσε αρκετά δηκτικά σχόλια στο Διαδίκτυο με στόχο τους Αμερικανούς συναδέλφους τους, κάνοντας λόγο για μαθήματα που πρέπει να πάρουν.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube η διεθνής κοινότητα AJ+, παρουσιάζει το περιστατικό με διαλόγους, στο οποίο γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στον τρόπο που οι Σουηδοί αστυνομικοί σταμάτησαν τον καυγά, αλλά και για τον τρόπο που κατάφεραν να τους θέσουν υπό περιορισμό, χωρίς τη χρήση βίας, ενώ ακούγονται να ρωτούν τους «δράστες» ακόμα για και το αν είναι τραυματισμένοι και αν είναι καλά.

Από τη στιγμή που το βίντεο με την «επιχείρηση» των Σουηδών αστυνομικών στο μετρό ανέβηκε στο Διαδίκτυο, αρκετοί ήταν αυτοί που σχολίαζαν ότι η αστυνομία της Νέας Υόρκης θα έπρεπε να πάρει μαθήματα από αυτούς, ενώ άλλοι θέλησαν ακόμα και να προσληφθούν από το αστυνομικό τμήμα.

Φυσικά, τα σχόλια έχουν να κάνουν και με τα αυξημένα περιστατικά αστυνομικής βίας που συγκλονίζουν την τελευταία περίοδο τις ΗΠΑ, με χαρακτηριστικότερο τις εξεγέρσεις στο Φέργκιουσον.

Δείτε το βίντεο με τους διαλόγους κατά τη «σύλληψη» των Σουηδών αστυνομικών, καθώς και κάποια από τα σχόλια που έγιναν με αφορμή το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης:

Σουηδοί αστυνομικοί σε καυγά στο μετρό της Νέας Υόρκης – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ