Οι βόλτες των Κουλιμπαλί –Μπουμεντιέν στο Παρίσι – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα νέο βίντεο δείχνει τον Αμεντί Κουλιμπαλί, τον δράστη της δολοφονικής επίθεση στο εβραϊκό παντοπωλείο και τη φίλη του Χαγιάτ Μπουμεντιέν να παριστάνουν τους τουρίστες και να κάνουν βόλτες στους δρόμους του Παρισιού. Η 26χρονη φοράει σορτσάκι και είναι ντυμένη στα μαύρα. Οι αρχές πιστεύουν ότι το ζευγάρι αναζητούσε πιθανούς στόχους.

Όπως μετέδωσε η Κανάρ Ανσενέ, δέκα μέρες πριν την επίθεση στο εβραϊκό παντοπωλείο, ο Αμεντί Κουλιμπαλί είχε ελεγχθεί από τις γαλλικές αρχές.

Ο έλεγχος ρουτίνας έγινε στο 19ο διαμέρισμα του Παρισιού στις 30 Δεκεμβρίου το πρωί. Οι δυο μοτοσικλετιστές της αστυνομίας έλεγξαν τα χαρτιά του αυτοκινήτου του που ήταν εντάξει αλλά κοίταξαν και στους καταλόγους των καταζητούμενων ατόμων.

Εκεί διαπίστωσαν ότι ο Κουλιμπαλί ήταν καταχωρημένος στην κατηγορία των ατόμων που σχετίζονται με την τρομοκρατία. Οι δυο αστυνομικοί ενημέρωσαν τους ανωτέρους τους ωστόσο δεν δόθηκε καμία συνέχεια παρόλο που εκείνη την περίοδο σημειώνονταν επιθέσεις από “τρελούς” σε τρείς διαφορετικές πόλεις της χώρας.

Δείτε το βίντεο από το Mega

 

Διαβάστε επίσης

Σοκάρουν οι πρώτες εικόνες από την ομηρία στο εβραϊκό παντοπωλείο – ΦΩΤΟ

Στο Βέλγιο εξοπλίστηκαν τα αδέρφια Κουασί

ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο με την Μπουμεντιέν στην Τουρκία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ