Υποκρινόταν τον αστυνομικό για 20 χρόνια

Υποκρινόταν τον αστυνομικό για 20 χρόνια

Εργαζόταν σε γραφείο κηδειών αλλά υποκρινόταν με επιτυχία τον αστυνομικό για 20 χρόνια.  Ο 69χρονος Jim Bailey συνελήφθη στην Ουάσινγκτον, όταν μετά από ένα τσακωμό έγινε γνωστό ότι παρουσιαζόταν ως συνταξιούχος αστυνομικός.

Η αντίστροφη μέτρηση για το ψέμα του Jim Bailey άρχισε όταν τον περασμένο μήνα προσπάθησε να λύσει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που είχε έναν έντονο καυγά μέσα σε αυτοκίνητο. Ο άντρας πλησίασε και τους είπε ότι είναι συνταξιούχος αστυνομικός και ζήτησε από έναν περαστικό να καλέσει το 911, και να ζητήσει τον αρχηγό της αστυνομίας.

Μετά από έρευνα του αστυνομικού τμήματος αποκαλύφθηκε η πλαστοπροσωπία του 69χρονου. Ο αρχηγός της αστυνομίας δήλωσε ότι οι αστυνομικοί εργάζονται πολύ σκληρά και δεν ανέχονται να προσποιείται κάποιος ότι είναι ένας από αυτούς. «Είναι πολύ ενοχλητικό» είπε.

Από την άλλη πλευρά ο δικηγόρος  του Bailey υποστηρίζει ότι πρόκειται για παρεξήγηση και στην πραγματικότητα ο πελάτης του είναι ένας καλός Σαμαρείτης.

Η αλήθεια είναι ότι ο υποτιθέμενος αστυνομικός είχε υπηρετήσει  ως έφεδρος αξιωματικός στα τέλη της δεκαετίας του 1980, αλλά δεν είχε αποφοιτήσει από κάποια αστυνομική ακαδημία.

 

Πηγή: Huffington Post

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ