«Κραυγή» αγωνίας του Συντονιστικού Οργάνου Π.Φ.Υ.: «Χρεοκοπούμε» – Ζητούν συνάντηση με τον Σκυλακάκη

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη ζητούν οι εκπρόσωποι του Συντονιστικού Οργάνου φορέων ΠΦΥ ιδιωτικού τομέα, προκειμένου να βρεθεί λύση “σε οικονομικής φύσεως ζητήματα που οδηγούν τους κλινικοεργαστηριακούς και εργαστηριακούς ιατρούς και τα πολυϊατρεία σε μαζικά λουκέτα”.

Όπως αναφέρουν έχουν απευθυνθεί πολλάκις στον κ. Σκυλακάκη για τον ” ελλειμματικό προϋπολογισμό που έχει καταρτιστεί για να καλύψει τις ανάγκες για Πρωτοβάθμια Περίθαλψη του Ελληνικού λαού και για το 2022″, χωρίς όμως ανταπόκριση.

“Κάθε χρόνο τα διαγνωστικά εργαστήρια, τα πολυϊατρεία και οι κλινικοεργαστηριακοί ιατροί είναι καταδικασμένοι να συγχρηματοδοτούν το σύστημα με 120-150 εκατ. ευρώ!

Έχουμε υποστεί τις τραγικές αυξήσεις της ενεργειακής κρίσης που μαστίζει τη Χώρα και εμείς αποζημιώνομαστε με το 40% των τιμών του 1991!

Όλοι οι κλάδοι της οικονομίας έχουν κάνει αυξήσεις για να ανταπεξέλθουν στον πληθωρισμό και εμείς είμαστε δέσμιοι του ΕΟΠΥΥ και των τιμών των διαγνωστικών εξετάσεων του 1991, όπου αυτές έχουν υποστεί διαχρονικά και μειώσεις.

Δείξτε μας τον τρόπο να ανταπεξέλθουμε γιατί αλλιώς χρεοκοπούμε”, καταλήγει η ανακοίνωση του Συντονιστικού Οργάνου ΠΦΥ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ