Πωλ Ευμορφίδης: «Τι κακό έχουν τα σανδάλια; Έχεις δει κανέναν αρχαίο Έλληνα με παπούτσια;»

Ο ιδιοκτήτης της Coco Mat, Πωλ Ευμορφίδης, μίλησε για την εμφάνισή του στο Προεδρικό Μέγαρο  κατά την διάρκεια του επίσημου γεύματος που παρέθεσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας.

Ο ιδιοκτήτης της Coco mat λίγες ημέρες μετά την εμφάνισή του με κοντομάνικο πουκάμισο και δίχρωμα σανδάλια, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» έχοντας καλύψει το κεφάλι του με ένα λευκό μαντήλι.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τα περιβόητα σανδάλια επεσήμανε: «Τι κακό έχουν τα σανδάλια; Έχεις δει κανέναν αρχαίο Έλληνα με παπούτσια;».

Συνεχίζοντας τη συνέντευξη και ζητώντας να του μιλούν στον ενικό, σχολίασε τα αθλητικά παπούτσια του ρεπόρτερ, που όπως τόνισε δεν είναι φιλικά προς το περιβάλλον: «Με αυτά τα παπούτσια έχεις πάει σε καμία χωματερή; Να πας για να μου πεις αν θα τα ξαναγοράσεις; Θέλαμε να φυτέψουμε δέντρα στη χωματερή της Σπάρτης.

Ανοίξαμε τρύπες για να βγαίνει το μεθάνιο και από εκείνη την ημέρα σκέφτομαι, αν φορέσω παπούτσια σαν τα δικά σου, έτσι και τα βγάλεις θα φύγουμε όλοι από εδώ. Δεν είναι σαν τα δικά μου από τη Λάρισα με βαμβάκι. Είσαι αγενής αν μου μιλάς στον πληθυντικό. Να μη φοράς παπούτσια που μολύνουν το περιβάλλον».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ