Επίσκεψη της Υφυπουργού Υγείας Ζωής Ράπτη στο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο – Πατησίων 

Η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη επισκέφθηκε σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο – Πατησίων,  όπου ενημερώθηκε για τη λειτουργία του από τη διοίκηση του Νοσοκομείου, καθώς και εκπροσώπους των ιατρών και των νοσηλευτών όλων των τμημάτων.

Κατά τη συνάντηση, η Υφυπουργός Υγείας ανέφερε πως πρόθεση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη – εφ’ όσον ο λαός ανανεώσει την εντολή στη Νέα Δημοκρατία –  είναι, την προσεχή τετραετία να συνεχίσει να στηρίζει την Υγεία. 

Όπως δήλωσε η Υφυπουργός, «προτεραιότητες για την κυβέρνηση αποτελούν, τόσο η ενίσχυση του Συστήματος Υγείας με προσλήψεις προσωπικού, όσο και με βελτίωση των υποδομών, που μπορεί να προχωρήσει και με πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η Υφυπουργός στη δέσμευση του Πρωθυπουργού για αυξήσεις στο δημόσιο τομέα, που θα ενισχύσουν και τους μισθούς των υγειονομικών. 

Η Υφυπουργός επισκέφτηκε τις διοικητικές υπηρεσίες του Γενικού Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο – Πατησίων, καθώς και τα ιατρικά τμήματα και το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και συνομίλησε με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το διοικητικό προσωπικό, τους οποίους ευχαρίστησε για την υποστήριξη που παρέχουν καθημερινά στους πολίτες.

Σημαντική υποστήριξη παρέχεται και στο Ιατρείο Πόνου, το οποίο είναι εξειδικευμένο, καθώς έχει τη δυνατότητα να προχωρά και σε επεμβατικές πράξεις, και λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια,  από την αναισθησιολόγο  Ειρήνη Λυκούδη και την νοσηλεύτρια Θεοδώρα Κούνα. 

Κατά την επίσκεψή της στο Ψυχιατρικό Τμήμα, που διαθέτει 22 κλίνες, η Υφυπουργός Υγείας ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του Τμήματος Χρήστο Ιστίκογλου για την ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού με δύο επικουρικούς ψυχιάτρους, που προχωρά άμεσα. Παράλληλα, προχωρά η σχεδιαζόμενη ανακαίνιση του κτιρίου, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να παραδοθεί η σχετική μελέτη από τον δωρητή, ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες. 

Στη σημαντική προσφορά του Γενικού Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο – Πατησίων προς τους πολίτες αναφέρθηκε ο διοικητής Χαράλαμπος Πρίφτης. Όπως είπε, «το Νοσοκομείο, στις εφημερίες του κάθε 4 ημέρες, καταγράφει περίπου 500 προσελεύσεις ασθενών, καθώς δεν εξυπηρετεί μόνο τους όμορους δήμους, αλλά και άλλες περιοχές λόγω της θέσης του, ενώ με την πληρότητα των υπηρεσιών που διαθέτει, έχει καταστεί ανταγωνιστικό των μεγάλων νοσοκομείων του Κέντρου».

Στο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο – Πατησίων την Υφυπουργό Υγείας υποδέχτηκαν η Αναπληρώτρια Διοικήτρια Κατερίνα Μαχαιρά, η Διευθύντρια Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Ελένη Ραυτοπούλου, ο Διευθυντής του Ακτινολογικού Τμήματος Πέτρος Μανιάτης, ο Διευθυντής του Νοσηλευτικού Τμήματος Μιχάλης Μαντζανάς, καθώς και εκπρόσωποι των γιατρών και νοσηλευτών από κάθε τμήμα του νοσοκομείου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ